Arven-Doruk benim hamileliğim ve doğumum psikolojik açıdan aşırı kötüydü doğduğundan itibaren kızım 1 hafta küvözde kaldı ve devlet hastanesinde anneyi refakatçi koyuyorlar sezaryen dikişiyle 1 hafta yavruma kendim baktım. Sonrasında da kaynanam 1 hafta kadar yaklaşık yemeğimi yaptı evimiz yakın kalmadı o yüzden geldi gitti. Ama benim eşime doğum izni verilmedi eşim yanımda yoktu çalışıyordu. Ama lohusalığım güzeldi bence, tek eşimle olsak izni olsa daha da güzel olurdu. Zaten hızlı ayaklanmak zorunda kaldığımda ötürü 1 hafta sonra eskisi gibiydim. Eşim de sürekli anneliğimi övüyordu psikolojik açıdan da çok iyiydim. Geceleri de mümkün mertebe bana destek oldu sağdığım süt ile doyurdu bazen ben uyudum. Yani eşin yanında ve iyi olduktan sonra kimseye ihtiyacın olmaz lohusalığın da pozitif geçer bence benimki olabildiği kadarıyla bile pozitifti maşallah. Ama tabi yok yere ağladığım olmadı mı oldu, ağlarken bile kendime komik gelmedim mi geldim. İnsan onu engelleyemiyor ama bu pozitif olmasına engel değil😅🫣