kader26_ Iyi aksamlar kizlar 6+1 haftadayım. Yukarı uzanmak, gerinmek sizce tehlikeli mi bu haftalarda. Doktorlar uzanmanin bir zarari olmadığı söylüyor gibi sanki. Ama sizin fikirlerinizi de almak istiyorum
Aylaa123 kader26_ hamileliğimin en basından beri ben yukarıda uzanıyorum aşağıda eğiliyorum bu demek değilki birşey olmaz yada olur genede dikkat etmekte fayda var her zaman
Enfal_06 kader26_ büyükler hep diyor ama ben ilk günden beri yükseğe de uzandım her şeyi yaptım çok şükür bişey olmadi bişeylerin olucaği varsa oluyor biz engel olmayız
LinamAsyam kader26_ sen uzanma yinede sebebini anlamadım ama büyüklerimizin bir bildiği var sanırım annem bardakları bile aşagı dizdi sırf uzanmayayım diye
kader26_ Kze genel de dikkat ediyorum ama bazen henüz alısamadığım icin boşluğuma geliyor uzanıyorum sonra çok pişman oluyorum
kader26_ Enfal_06 çok şükür. Allah korusun esirgesin engel olamayız dediğiniz gibi dikkat etmek lazım
Aylaa123 kader26_ bebeğin nasibi varsa her şekilde tutunuyor zaten ama tabi salmamak lazım her zaman dinlenerek ve dikkatli hareket edikmesi gerekiyor can taşıyoruz neticede . Bir tanıdığım evlere temizliğie gidiyordu dolap cam kapı siliyordu sürekli hala taş gibi ama arkadaşım hamile olduğunu öğrendiği anda naz yapıp sürekli yatıyordu riski yoktu düşük yasadı mesela . Hepimix hayırla sağlıkla kucağımıza alalım dikkati elden bırakmadan