hasret_isa Kızlar merhaba lansinoh gögüs ucu kremi aldım bugün 35+0 haftalık olduk ne zaman kullanmaya başlamalıyım bir de nasıl kullanacağım sürüp hemen iç çamaşırımı kapatayım mi yoksa sürüp emmesini mi beklemem gerek nasıl kullanıyorsunuz sizler ?
Denizdnzdnz hasret_isa ben sürüp işime devam ediyorum hiç emmesini felan beklemedim zaten çok yoğun bekleyene kadar sabah olur
sumeyyesevinc_ hasret_isa ben kacıncı haftamda kullanmaya başladım hatırlamadım ama gümüş göğüs ucu kapaklarıyla kullandım ikinci çoçuğum doğum yaptım bir hafta oldu haşa kullanıyorum gümüş kapaklar zaten faydası var birde ekstra meme ucu sütyenini yapışmıyor daha iyi nemlendiriyor çok rahat
Crocus20 hasret_isa 32. Haftadan itibaren her gün düzenli kullandım ama bende hiç bir işe yaramamıştı bu krem anında yara oldu göğüsüm hatta bildiğin yarışmıştı ortadan ikiye çok kötüydü ben memnun kalamadım bu gebeliğimde başka bir şey deniycem
hasret_isa heyben yarın benim De kontrolüm var olmadı bende bir sorayım bakalım doktora ne diyecek kuzum sağol faydasını gördün mü peki bebis dogdumu
Eminenurrr1 hasret_isa bir kere sürüyorum doğum yapana kadar yeterli olur herhalde 😂 sonrasında her emzirme sonrası kullanılırım
Booksandcats Ay ben de 36+4 oldum bunu düşünüyordum yarın doktor kontrolümüz var soracaktım size de yazarım mutlaka 🙏
Amphitrite Benim doktorum da doğumdan sonra kullan dedi şu an hiç gerek yokmuş. Öncesinde kullanmaya başlayan arkadaşım vardı 34′te. Yarası oldu fark etmedi.🤷🏻♀️ Ben doğumdan sonra kullanacağım.
Gizemnur_ Arkadaşım doğum yapmadan önce kullanmadı ve göğsünde kuruma meydana geldi bi hafta bebeği emziremedi. Daha sonrasında kremi sürüm buzdolabı poşetini de kapattı yumuşamasını sağladı ve işer yaradı 😂 bende deneyeceğim ama göğüs ucum yok 😢😢
Helbestt Ben doğumdan sonra kullandım o kadar etkili ki öncesinde kullanmanıza gerek yok sadece bir hafta kullandım yara falan olmadı hiç
hasret_isa Helbestt umarım bende de etki eder yaa ilk çocuğum da ben cok çektim yaradan umarım bunda sorun yaşamam ve krem etkili olur
Helbestt hasret_isa krem çok etkili hatta küçük olanı alsanız bile yeterli olur 10 ml çok az sürseniz etkili oluyor çünkü
sispsmnr hasret_isa benim normalde de meme ucum çok hassastır ben erken başladım sürüp pamuk koyuyorum hem bir yere bulaşmıyor hemde nemli kalıyor