alinsmom_ Kızlar 36+7deyim. bebeğim ters dönmüş😔 tekrar dönmezse sezeryan zorunlu gibi . Hangisini tercih etmeliyim ? Acısız ağrısız? Kendimi normale o kadar alıştırdım ki .. sezeryan ile alakalı hiç fikrim yok
Myrtle alinsmom_ spinal anestezi ile oldum. Esimde girdi moral olarak iyi hissettirdi. Rahattim agri sizi dayanilmayacak gibi degildi. Bebegi dogar dogmaz gosterdiler, anı olarak fotograf videomuz da var. Tabi odaya geldikten sonra aci agri oluyor. 1 haftaya anca her sey yoluna giriyor. Forumdaki pozitif sezeryan hikayelerini okudum hep o yuzden korkusuzdum. Ne yapacagimi sureci de iyice ogrenmeme yardimci olmustu. Deneyimleri muhakkak okuyun derim ☺️ saglicakla gelsin evladiniz ☺️
alinsmom_ Myrtle çok teşekkür ederim, artık ben de yavaştan okumaya başladım..🥲 bebeğim dönsün istiyorum ama nasip sezeryansa da napalım sağlıklı olsun da😔🥲
ozlemozlem66 spinal sezeryan bebek ve sizin açınızdan daha iyi bence, hemde kolay toparlanırsınız, bebiş çok ilaca maruz kalmaz ve en önemlisi doğduğu an görürsünüz 😍 coğu hekim artık spinalden yana
alinsmom_ ozlemozlem66 çok teşekkür ederim artık bakalım ben de onu seçecek gibiyim biraz araştırdım da🤗
BetulSahin5444 Hem Genel Hemde Spinal olmuş bir anne olarak spinali öneririm bebeği görmek çok güzel genelde uyanır uyanmaz ağrılar hissediliyor spinalde uyuşukluk geçince
Prensiminannesiyim alinsmom_ spinal anestezi ile sezaryen oldum 4 ay önce güzel geçti sancı falan hiç çekmedim makat gelişti suyum geldi diye sezaryen oldum mecburen.sezaryen sonrası bool kahve için bitter çikolata ve su için ameliyat sırasında çok sağa sola çevirmeyin başınızı ben çevirdim bide kahve içmedim anesteziyi atamadığım için ağrım çok oldu siz bian önce atmak için kahveyi ihmal etmeyin.normal doğumdu ilki sonraki sezaryen oldu evet her doğum kendine özel gerçekten ikisi de ayrı deneyim oldu benim için o yüzden sezaryen olcam diye düşünme hayırlısı de geç doğum şeklini bebiş belirler biz ne yaparsak yapalım hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
alinsmom_ Prensiminannesiyim evet dediğiniz gibi bebek kendi belirliyor🥲 çok teşekkür ederim rabbim bakalım hangisini nasip eder❤️
iremdemirr @alinsmom_ bence senle alakalı durum biraz ben spinal oldum sonrasında ilk 4 ay şiddetli bel ağrısı çektim şükür geçti..
Kutsal_koc iremdemirr bende sipinal ile oldum 3 ay olacak ama belim çok kötü ağrıyor gece gündüz sizinde böyle miydi? Umarım benimde geçer bir an önce bebeğimi bile bazen kucağıma alırken çok zorlanıyorum
iremdemirr @Kutsal_koc evet günlük yaşantımı da çok etkiliyodu öyle kalıcam sandım bi an ama geçti çok şükür zamanla toparlıyor vücut
Kutsal_koc iremdemirr anladım çok geçmiş olsun size de, bende topsrlarim geçer inşallah bir an önce ağrısı