Gokturkmom_ Benim oğlum çikolata yiyince uyuyan bi bebiş 🤣sanırım üzüme ve kavuna bayılıyor öyle bi hareketleniyor ki veee tabi bir de dondurmaa.. Siz de bebişi coşturan hangi yiyecekler var 👼
1_Pandackk Gokturkmom_ özelikle yemekten sonra çok hareketli oluyordu çikolata süt şeker muz yediğimde hareketleniyordu
Fundaaaaa Gokturkmom_ hahaha çay 😅🤭 çay içince deliriyor ki hiç çay sevmezdim şimdi sabah öğle akşam çay içiyorum deli gibi çok canım istiyor 😂 kocaman kupalarla içtiğim kahveden de iğrendim
Dilek0638 Gokturkmom_ ben hiç birşey yemesem bile çok hareketli bir bebiş taşıyorum gece gündüz ayakta yatakta hiç affetmiyor sağolsun 😁
Happy-melek1997 Gokturkmom_ tatlı meyveyi bile sevmen ben garip çocum sürekli tuzlu ekşi acılı şeyler tadıyor babası arada tatlı getiriyor ki çocuk tadsın diye 😂😂
Leylaaa_46 Gokturkmom_ karpuz kavun , dondurmak , balık 😂 sanırım balığı çok sevecek Çikolata tatlı yiyemiyoruz midem bulanıyor belki o yüzden kızımda sevmiyor .
Dilek0638 Gokturkmom_ 31 haftalığım neredeyse 3 haftadır ayakta olduğum zaman da kıpır kıpır durmuyor 😁
Asu_baby5 Gokturkmom_ Dondurma vişne suyu ve çok komik olacak ama kebap yiyince çok oynuyordu doğdu hala eli ayağı durmuyor 😂