cansureis Minkkk Bence erken stres yapmayın bi hobi bulun inanın eski postlarıma bakarsanız anlarsınız aşırı takıyordum salınca oldu
Merhamet_1996 Benimde ilk istediğimiz ay oldu ikinci için karar verdik. 7 yıl spiral vardi çıkardıktan 6 ay sonra gelişmeyen gebelik yaşadım tam bir yıldır olmuyor umudumuz bu ay😅
Busra779 Nurbl öethday 2.bebeğe düşündükten kaç ay sonra hamile kaldınız? Herhangi bir yöntem veya tedavi oldu mu Acaba
Kumsal28 Benim ilki hemen oldu evlendikten sonraki ay . İkinci 5,6 ayda oldu tek yumurta ikizleri maalesef kaybettim bebeklerimi😔 . Şimdi de deniyoruz 6 ay falandır henüz olmadı
Oyku3005 Minkkk merhabalar ☺ 2.5 yıl korunduk korunmayı bıraktığım ay bütün belirtileri yaşayıp adet olmuştum hemde 5 gün erken olmuştum ve parça parça yoğun bir kanama olmuştu 5. Gün bitmişti sonra klrunmayı bıraktıktan 2. Ay hamile kalmıştım belki işinize yarar 7.gün ilişki oldu ertesi günde oldu sonra 1 var 1 yok 1 var 2 yok ilişki oldu hep direk yıkanırdım uzanırdım başka bişi yapmazdm birde önemsemedim bi baktım 3 haftalıkken bebeğim öğrendim böyle bir yöntemle deneyin benim adetmin bittiği gün yumurtlama olmuştu ozaman tutmuş erken öğrendim çünkü ☺inşallah sizede nasip eder Rabbim şuan 7 haftalık olduk☺
bykarakan Minkkk benimde kızım hemen olmuştu 1 ay regl olmuştum sadece şimdi kızım 3 yaşında 4 aydır deniyoruz henüz yok bu ay kimyasal geçirdim sadece
Mhtpdrmz06 Minkkk benim de ilk çocuğum hemen olmuştu ikinci de 6-7 ay denedik canım şuan 21 haftalık hamileyim 🤗stres yapma bu ay olsun artık düşüncelerini bırak düşünme akışına bırak doğru zamanda olacaktır inşallah
Hiratuba Minkkk yumurtalama zamanına denk gelmiyor olabilir ovulasyon testi kullanın isterseniz ya da yumurta takibine gidin doktora diretk garanti olur
Esra1987 Minkkk yumurtan yumurtlama döneminde değilde ondan sonraki hafta catlıyormus megersem geç döllenme olmuştu kırımızı dönem bittikten sonraki hafta da ilişki yapın muhakak
Mrvsmt2502 Minkkk bi hobi edinin kafanızı oylayın stres çok etkiliyor . Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Seedaaff Minkkk ilk çocuğum 1 yıl olmadı. İkincisi ilk denemede oldu ama ovulasyon takibi yapmıştık onun etkisi olmuş olabilir belki
Endoplazmik Minkkk 4 5 ay denedik oldu düşük oldu sonra 5 6 ay daha denedik anca oldu canım vakti saati vardır yumurtlama gününe göre yap Allah büyüktür