Mihrbn95 Kızlar ben tırnaklarımı bakımsız hissediyorum. 10 haftalıgım . Bi cila sürsem cok bısey olur mu ki . Parlatıcı yani. Zararlı flan dıyorlar da
yadeee Mihrbn95 bence sürmeyin. Asetonun zararlı olduğunu duydum özellikle. Ben de sürmek istiyorum ama süremiyorum :(
Ayse0575 Mihrbn95 yani tırnağın üstünde kana karışacak bi şey değil ki zararı olacağını düşünmüyorum. Millet protez tırnakla geziyor 😅
Gg5348 Mihrbn95 doktorum tırnağını yemiyorsan ağzına sokmuyorsan oje sürebilirsin demişti o kadar da sakınmamak lazım bence kalıcı oje protez tırnak yaptıranlar var
Elsa57- Mihrbn95 benim doktorum zararlı dedi birde esimin yanında demişti kıvıramadim da mecbur sürmedim doğuma son 7 günüm var saldım gitti bende uzundu ovaldi tırnaklarım şuan kısacık bakımı bile yapamıyorum 🤣🤣
Mihrbn95 yadeee aslında sadece parlatıcı surecegım icin asetonla daha sonra sılmeme gerek yok . Bılemedım yıne de
Ayse0575 Mihrbn95 bi şey olmaz ya. Sigara içen hamileler var onların bebeğine bi şey olmuyorsa ojeden hiçbir şey olmaz😅
Zelihapinar Mihrbn95 doktorum kalıcı Oje olmadığı sürece bir sıkıntı olmayacağını söylemişti vücudunuza krem sürerken dikkat edin dedi özellikle uçuk kremleri yada yüzümüze sürdüğümüz bakım kremleri