Hnduzum Bugün Bagi neo bebek arabası aldık ancak pusetli değilmiş uyumlu olarak hangi puset almam gerekiyor
sallyt Hnduzum avionaut cosmo oluyor diye biliyorum benimkide bagi 2-3 markanınki oluyo ben maxi cosi almıştım bagi nanofold3 arabam
sallyt Eminenurrr1 bagi olan markalara genel olarak zaten cybex maxi cosi ve avionaut cosmo oluyormuş bana öyle bilgi vermişlerdi biz aparatını götürdük pusete takılanı denedik o şekilde aldık
Ecekrk sallyt bende bagi easyfold var ama puseti yok cybexinde puseti var bu puseti takmak için olan aparatı nerden aldınız acaba bende arıyorum bulamıyorum
Hnduzum Benimcanimoglum_55 ona uymuyor demişlerdi şaşırdım okuyunca , uyuyorsa baby plus mantıklı fiyatı daha uygun
metehanozdemr Merve32- merhaba baby plus un extra modellerı falan farketmiyor değilmi bizde de bagi neo 2 var bebek arabası. aparatları da mevcut. baby plus alsak uyarmı ona göre alacağız da
Merve32- Ecekrk içinde sanırım karşı komşum kullanıyor benim de o hiç adaptör falan bahsetmedi onunkinde takılı görünce kendiminkinde denemedim hiç 😂🙈