Merhabalar, bugün 3.günümüz. Bebeğimiz sağ salim doğdu çok şükür 🙏🏻 39+6 da kontrole gittiğimde doktorum sezeryan önerdi, ertesi gün sabah gel yapalım dedi bende kabul ettim. Ertesi gün sabah gittim yatisim yapıldı nstye bağlandım sondam takıldı hemen ameliyathaneye alındım. Belden vurulan iğne sırasında biraz huylandigim için 3.kere de anca vurabildiler 🙊 ama herhangi bir ağrı acı hissetmiyorsunuz iğne vurulurken.. sonrasında bacaklarda bı karıncalanma ve hissizlik oluyor. O anda sadece tavana bakıp dua ediyorsunuz🤗 yaklaşık 10 dk içinde kızım doğmuştu🙏🏻 doktorum üstten gösterdi o hazırlanırken benim dikislerim yapıldı. Sonrasında ısıtma odasına alındım o anda biraz titreme geldi baya bı üşüdüm. Sonra odaya geçince geçti.. Bebisimde sağ salim yanımdaydı. 4 saat kadar uyusuklugun geçmesini bekledik o anda emzirmeye çalıştım ama sütüm henüz gelmemisti 🥲 sonrasında uyuşukluk geçti sondayi çıkarttılar ve yürüdüm o anda da hafif ağrı hissediyorsunuz ama çok kötü değildi. Saat başı kalkıp odanın içinde yürümeye çalıştım. Akşam tuvalete falan kendim gidiyordum.. 2 gün hastanede kaldık bugün öğlen çıktık çok şükür süt dışında bir sıkıntımız yok.. mama ile idare etmeye çalışıyoruz, süt gelmesi ve artması için tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻 inşallah herkesin doğumu su gibi geçsin 🙏🏻 kesinlikle korktuğum kadar değildi ama doktorumun da bunda büyük etkisi var ellerine sağlık 🙏🏻 benim doğum hikeyem de bu şekildeydi 💖