Roseninmelekleri pitircikannesi1 cnm odasını kıyafetleri cantani hazırladın mi peki bugun kü kontrolden sonra annem geldi kıyafetleri yikamaya basladi yarin oda düzeni yapilcak bu hafta ütüleyip herşey yerleşmiş olur artik doktorum 2 hafta daha dayan dedi ben de inşallah daha fazla dayanırım artik 🙇♀️
pitircikannesi1 Roseninmelekleri cnm ben tüm kıyafetleri yıkadım ütüledim hazır. Sadece çantasını hazırlamak kaldı. Onu da önümüzde ki hafta hazırlarım. Yıkama ve utu çok yordu beni 😑
pitircikannesi1 Roseninmelekleri bu arada bebek arabasını aldın mı kuzum bizim o eksik bide prematüre bebek bezi almadım alayim dedim ama doktorum bekle biraz daha o kolay alınır hemen dedi. Beşikte iki tane oyun parkı aldık biz bi pembe bi mavi renk zaten ilk zamanlar bir beşikte birlikte yatırmayı düşünüyorum.
Roseninmelekleri pitircikannesi1 yok almadık zaten bebek arabasını kullanmayacak bebek bezi slipeey aldik çantaya ona koycaz ama daha küçük olursa ordan hemen prematüre alınır artik yeterki geç gelsinler cnm 🙇♀️
pitircikannesi1 Roseninmelekleri bende sleepy bez 1 numara aldım cnm şimdiden 5 paket😊 Aynen minnak olursa 0 bedeni alınır hemen. Amin aminnn cnm yeterli vaktinde doğsunlar
Roseninmelekleri pitircikannesi1 cnm bende sleepy bebek bezini n11 den aldim 3 tane 60 adet toplam 180 tane 85 tl ye aldim çoğu kişi sleepy dediği için aldim bakalim deniyelim artik ☺ayrıca markette sleepy ıslak havlu gelmişti 3 tane 11 tl olan ondan aldim ☺ peki sen çantaya temizleme pamuğu koydun mu alıp almamada kararsizim 🙄
NKiraz pitircikannesi1 bana üç hafta sonra gel dedi doktor. Bu gittiğimde ne der artık bilmiyorum. Tabi nts filan hiç bahsetmedi. Sadece bi sıkıntı olmazsa 38 haftaya kadar bekleyecez dedi
NKiraz Bu arada kızlar çantaya neler koyacaksınız?? Bende hazırlayacağımda bi kaç eksiğim var onları da alıp tamamlayıp hazır edecem nolur nolmaz diye
pitircikannesi1 NKiraz 10 lü hastane çıkışı, 0-3 ay tulum, polar battaniye, 5 li hastane çıkışı ve 1 adet 0-3 ay takım. Ağız mendili yedek zıbın bebek bezi,ıslak mendil, biberon bebek için koymayı düşündüğüm bunlar cnm. Daha hazırlamadım bende
pitircikannesi1 Roseninmelekleri ben 5 paket bez içinde 40 adet olanlardan aldım civilim. com dan cnm. 200 adet toplam var elimde 1 numara yani. Temizleme pamugu 2 paker aldim cnm ama çantaya koymam evde kullanırım. Hastanede ıslak mendil götüreceğim. Dalin ve uni baby yeni doğan ıslak mendil aldım toplam 12 adet
NKiraz pitircikannesi1 ben biberonu şimdi almayım diyorum. Emmezlerse veya sütüm yetmez filan o zaman alırım diye düşündüm
Roseninmelekleri pitircikannesi1 tmm cnm bende ıslak mendil çantaya koycamda temizleme pamuğunuda evde kullanmak için alacaktım bende 😌 seninde mi uyku sorunun var cnm saatlerdir kivraniyom yatakta bi yandan mide bi yandan bel ağrısı sinirlerim geriliyor uyuyamadigim için ağlayacağım resmen 😓😔😪😪🤦🏻♀️
pitircikannesi1 Roseninmelekleri yok kuzum uyku problemim yok çok şükür 🙏 wc ye kalkmıştım o sıra baktım 😁 kıyamam çok sıkıntılı o şekilde hissetmen😞 evet cnm Bende evde ilk bir ay veya 40 gün temizleme pamugu kullanmayı düşünüyorum ciltleri çok hassa olduğu için.
pitircikannesi1 NKiraz bu sitede okumuştum sanırım kuzum sütun olmazsa mama verilmesi gerekiyorsa biberon isteyebilir hastane diye o yüzden koyacağım lazım olmazsa da geri getiririm.
Roseninmelekleri pitircikannesi1 2 saat kadar uyumuşum ama bi uyandım kasiklarim agriyor iğne gibi batıyor ya kıvrandım sağa sola dönemedim bu ne ağrı böyle ya 😓
NKiraz pitircikannesi1 o da doğru canım. Çünkü bineron alır almaz kullanılmaz. Önce bi kaynatmamız lazım. Orda da acil isterlerse zor olur bizm için
pitircikannesi1 Roseninmelekleri cook geçmiş olsun cnm Allah şifa versin ağrılarını azaltsin inşallah 🙏 bol bol uzan istirahat et ayaklarını altına yastık koy yüksek tut