irem0596 Aysen_23 19. Haftada hissetmiştim. Erkek benim bebiş kızlar da biraz daha geç hissediliyor diye duymuştum bilmiyorum ne kadar doğru tabi. 24. Haftaya kadar süresi var hissetmenin 🥰
Lyla_46 Aysen_23 ilk gebeliğiniz ise çok normal bende 23 haftalığım daha yeni yeni hissediyorum korkmayın hareket ediyordurdur ama hissetmiyorsunuzdur 1-2 hafta sonra kıpırtılar başlar
Brcuburci Aysen_23 genelde ilk gebeliklerde 20.haftadsn sonra diyor doktorlar kilo ya göre de değişebilir belki ☺️ ben 18 hafta içi pıt pıt bisryler hissetmeye basladim
Mervealya1992 Aysen_23 ilk bebegmxe 18 haftad tekme hıssettım güm diye ama ben zayıf olduqun ıcın olabılır ıkıncımde bakalım daha 12 yim
Selnbzk Ben 18 haftalıkken hissettim hareketlerini doktoruma söylediğimde normal zayıf olduğun için erken hissedebilirsin demişti
1Ali 17.haftada hissetmeye başlamıştım ama bağırsak hareketi mi acaba diye emin olamamıştım 18.haftaya girer girmez ayırt ettim bebek hareketi olduğunu, ilk hamileliğim erkek bebek
Sevvaltzn Plesenta ön duvarda olursada geç hissediliyormuş bende 23.haftanın sonlarına doğru hissetmiştim 😇
Marlaa Benim de 20 hafta iki günlük karnımda bir şeyler hissediyorum ama bağırsak hareketi mi yoksa bebeğimin hareketi mi anlayamıyorum . Tam olarak hareketini hissediyorum diyemem doktorum normal olduğunu bir iki haftaya tamamen hissetmeye başlayabileceğimi söyledi
Happy-melek1997 Aysen_23 18. Haftadan sonra içten minik minik hissediyordum seçebiliyordum 20. Haftaya girdiğim gün uzanırken net hissettim elimi karnımın alt kısmına koydum hep araya vuruyor avucuma vurunca o kadar değişik duygular hissettim anlatamam benimle ilk teması çok duygulandım azıcık ağladım bile diyebilirim 🥹🥹🫠🫠
Arven-Doruk Aysen_23 18 haftalıkken hissetmeye başladım. Ancak duzenli degil ve cok az hissettim tam anlamıyla 22 den itibaren hissetmeye basliyorsunuz. Her gebelik ayni degil tabi doktorunuz daha iyi yonlendirecektir.