Demet17 Merhaba biz 7 hafta 4 günlük olduk gün içinde daha şimdiden çok acıkıyorum doymuyorum sürekli biseyler yemem gerekiyor çünkü midem yapışmış gibi oluyor😒 bu neden kaynaklanır acaba sizde durumlar nasıl bu durumu yaşayan oldu mu😑
Leylaaa_46 Demet17 ilk 4 ay bende çok acıktım kahvaltı yaptım 2 saat sonra baygınlık geçirecek gibi oluyordum hemen bi şey yemem lazımdı . Dışarı çıkarken yanıma bi şey alıyordum . 4 aydan sonra düzeldi . Normal yiyorum baştan beri çok yemiyorum ama çok çabuk acıkıyordum
Mervealya1992 Demet17 evet yaaa cok pis bısey bu aclıktan öluyormus gibi oluyor 12 haftalıqım hala devam aç duramıyorum bıde acıkınca mıdem bulanıyor devamlı aç aç aç ne yıcegımı şaşırıyorum artk
slnalknt Biz de bugün 10 haftalık olduk, bende de aynı durum söz konusu ama doktorum normal dedi siz de endişelenmeyin 🌺
Brcuburci Demet17 hamilelikten önce sigara kullanıyordum öğrenince bir anda bıraktım boşluğa düştüm kendime yemeğe verdim bence yada hamilelik iştahı olabilir 20.hafyaya giricem 10 kilo almışım 😂siz siz olun dikkat edin yediklerinize bı anda kilolar geliyor