Baby_B Kizlar muayenelerimde özel hastaneye gidiyorum Ancak test ücretleri cok fazla oyuzden ikili tarama testi icin randevu aldim devlet hastanesinden Sürec nasil oluyor,bilenler yazabilir mi
Betulss Baby_B önce ultrasonda bebeğin ense kalınlığına vs bakıyor doktor sonra kan veriyorsunuz 15 gün icinde sonuclar çıkıyor. Ben devlette yaptırdım bütün testlerimi
Brcuburci Baby_B ultrasonla bakıyor önce bazı ölçülere sonra kan verdim birde ilk doktorun yanına gittiğimde bebek pozisyonu uygun değildi yürüyüş yap çikolata ye yarım saat sonra gel dedi öyle yaptım gittim ultrasonla ölçüm yaptı kan verdim bir iki güne çıktı benim sonucum cuma vermiştim pazartesi çıktı yani
Mnyusd Baby_B bende özel takıplıyım ama tüm testlerımı tahlıllerımı devlette yaptırdım kadın Doğum randevusu alıp gidiyorsunuz muayene edip ense kalınlığı burun kemiği kontrol edilip kan tahlılıne yonlendırılıyorsunuz ortalama hastane yoğunluğuna göre 1hafta ıle 15 gün arasında sonuç çıkıyor sağlıkla gelsin tüm bebısler
Baby_B Betulss Tesekkur ediyorum Direkt ikili tarama testi randevusu aldim,baska bir sey yapmam gerekmiyor degil mi? Muayene randevusu almadim cunku
Brcuburci Betulss Baby_B ikili tarama randevusu nasıl oluyor hastaneden hastaneye degisiyor herhalde☺️ ben kadın doğuma randevu almıştım gidince söyledim
Baby_B Brcuburci Konuma göre hastanelerden bakildiginda ikili tarama testi randevusu yaziyor O sekilde aliyorsunuz Her hastanede var mi bilmiyorum İstanbul’da Zeynep Kamilden aldim ben
Baby_B Mnyusd amin insallah İkili tarama testi olarak randevu aldim direkt Normal muayene almadim Olur herhalde