Nananan Baharrrgokalp Efraim emir oğlumun ismi Efraim çifte verimlilik anlamına geliyor H.Z Yusuf’un oğlunun ismi
arsveuras Nananan ilk kez duydum sizden başkasında var mı acaba bu isim . Söylemesi biraz zor gibi geldi ama cidden elzem bir isim tebrik ederim
Nananan arsveuras şuana kadar duymadım😂 ama ztbyben pek duyulmayan çevremde kimsede olmayan bir isim istiyordum bu ismi eşim h.z Yusuf’un filminde görüyor o günden sonra daha biz bekârken diyor ki bir oğlum olursa ismi efraim olacak bende yanına emir koydum ilerde dışlanirsa kullansın diye kendim ismimden çok çektim değiştirmek zorunda kaldım oğlum insanların kendini küçük görmesin Efraim ismi alışınca sanki dünyada ondan başka asıl güzel isim yokmuş gibi geliyor Merak etmeyin😂😂biz şimdi efo fln diyoruz efraimim diyorum mesela
Ftmnur11 Baharrrgokalp bende dikkat etmedim soyadiniza 🤣🤣 türkalp gökalp isim soyisim gibi degilde iki isim gibi oluyor mantiksiz oldu 🤣🤣
Kubraalp67 Baharrrgokalp biz anlaşma yapmıştık kız olursa ben erkek olursa eşim koyacaktı çok şükür ki kızımız oluyor ismini ben koydum kızımın 😂