Yenianne2558 39+3 olduk 10 gündür mahvoldum sol elimden uyuşukluk hissizlik gece uykumdan uyandırıyor var mı yaşayan egzersiz yapan 😞
surprizbebe Yenianne2558 atel kullanın arkadaşım da gebeliklerinde çok yaşadı. Ameliyat kesin diyordu doktor. Sülük ile idare ediyor yıllardır ameliyat olmadı. Doğumdan sonra tavsiye ederim
surprizbebe Yenianne2558 geçmedi hafifledi. Pick yaptığında hemen bi sülük yaptırıyor 6 ay falan rahat
Gmom Ben yaşıyorum 3 haftadır 34+2 yim önce sadece sol elimde oldu 3 parmak hep uyuşuktu. Bir haftadır sağ elimdeki 3 parmakta hep uyuşuk. Sabahları hiçbişey tutamıyorum. Atel kullanıyorum geceleri egzersiz falan değişen hiçbir şey yok.
Gmom Yenianne2558 valla bilmiyorum ama inanılmaz zor ne ağrılar ne başka bişey beni bu kadar zorlamadı. Her an ellerinin uyuşuk olması kadar kötü bir şey yok. Doğurunca bebeğin altını nasıl değiştireceğim onu düşünüyorum
Cemre44 20 gün oluyor doğum yaptım geçmedi çocuğu bırakıp doktora da gidemiyorum. Doğumdan sonra geçer diyordum ama geçmedi
Seyma12_64 Cemre44 benım doguma 4 hafta kaldı sag elimin parmaklarnı kulllanamıyorum uyusuklukdan bebegıme nasıl bakıcam diye düşünüyorum
Cemre44 Seyma12_64 biraz zor oluyor benim 3 parmak uyuşuktu bir ay çektim sonra geçti. Hiçbir çare bulamadım. Hep böyle kalacak sanmıştım