Momiremm Gece 4ten sabah saat 9a kadar 5 dakikada bir sancım vardı ama dayanılmayacak gibi değildi kıvranmayla geçiyodu. 9dan sonra yavaş yavaş yok oldu, şimdi saat öğlen 4 hala sancı vs yok. Bu durumu yaşayan oldu mu?
Zeyyno_ Momiremm bnm ilk gebeligimde böyle olmuştu hastaneye gittim 5cm acikligim vardı yatış verildi suni sancıyla doğumu başlattılar öyle doğum yaptım 🤰
ttazeannee Momiremm sancılar düzene girmemiş demekki sıcak duşta squat pilates VS bildiğiniz bütün tuşlara basın doğum yakın olabilir
biranne__ Momiremm oluyor benim 39+5 te çok şiddetli sancılarım oluştu bir iki gün hastanelerde sabahladık sonra geçti şuan 40+3 hiç bişi yok
Momiremm Zeyyno_ sancı duraksamasina rağmen açıklık başlamış olabilir o zaman öyle mi bende 1 cm dediler çünkü açılma dün akşam gitmiştim kontrole
Momiremm ttazeannee pilates falan yaptım evi temizledim bilerek yoruyorum kendimi simge dumanın videosundan da yaptım ama duraksadı resmen anlamadım
Zeyyno_ Momiremm Yok sancı durursa açıklık devam etmez ama sancin geldikçe açılma ilerliyor tabi bazilari sanciyi hissetmeyedebiliyor yani şöyle düşünün mesela gece boyu Sanciniz vardı ama sabah uyandiniz yok doktora gittiğinizde örneğin der 3cm açıklık var sancin devam edene kadar öyle kalır zaten 5cmden sonrasinada suni sancı verip devam ettiriyolar açıklığı
ttazeannee Momiremm benimde bir ara öyle oldu sonra şiddetli sancılar başladı biraz daha bekleyün bakalım
Gul-5757 Benim de öyle oldu sabah yedide başladı sancım ertesi güne kadar da vardı ama şiddetli değildi 5 dk da bir bazen 7 dk da bir oluyordu ertesi gün sabah 4 cm ne yakındı açıklığım biraz daha evde bekleyeyim dedim ama öğlen ağrım baya baya azaldı akşama 15 dk da bir ve daha az şiddette olmaya başladı 😂akşam 8 de suni sancı almak için hastaneye yattım 5 cm e yakındı açıklığım bi 9 saat de suni sancı aldım anca doğurdum uykusuzluktan bu dünyada değilmişim gibi hissetmeye başlamıştım vallahi 😂
Momiremm Gul-5757 ay ciddi misiniiiizz 😂 sizin doğum baya yorucu olmus gerçekten baya cekmissiniz ya bende az sonra hastaneye gidicem ne diyecekler çok merak ediyorum 😬
biranne__ Momiremm bi buçuk santim oldu balım ama hala ilerlemedi açılmam hiç bişi fayda etmiyo çok fazla egzersiz yapıyorum ama yok gelmiyor spa
Gul-5757 Momiremm bebeğimin başı yukarıda kaldığı için bir türlü artmadı sancılarım ama sonunda oldu neyse ki 3 48 de doğurdum gece 😇sizinki daha güzel geçer inşallah daha hızlı ilerler sağlıkla alırsınız kucağınıza 🌸
Zefeyza Geçen gece benimde aynı şekilde sabaha kadar sancım vardı çok şiddetli değildi ama sabah uyandığımda hiç biseyim kalmamıştı neden böyle oldu bilmiyorum yarın doktora gidicem inşallah acilmaniz olmuştur
Momiremm Zefeyza doktora gittim malesef olmamış 5 saat boyunca beş dakikada bir gelen sancıya yalancı sancı dedi çok şaşırdım. Yalancı sancının dakikası bu kadar düzenli olabilir mi dedim yani ama devamında şiddetlenip artmadığı için yalancı dedi. Yürüyüş yaptım eve geldim yine var sancı ama muhtemelen yalancıdır yine tahminim
Momiremm Gul-5757 yaa hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin 🥰 valla 40+0 bakalım ne zaman gelicek çok bekletti :)