edaaay37 staRmama  Bize de tahminde bulunabilir misiniz 18+5 😊
Zeynep3 Karakedi16 benim oğlumda aynı böyleydi ben erkeğim diye bağırıyor resmen kafa yapısı özellikle 😀
Alisde Fatmadali tahmincileri bosuna almayin her turlu sekilde baktik hepsi kizdi az once pipiyi gordum ultrason da yeterki sağlıkli ve hayirli evlat olsun gonlunuzden ne gecer bilmem ama dilerim gonlundekide olur 💗
Fatmadali Alisde amin ya tabii bi çenemizde yok aslında ama insanoğlu işte merak duygusu insan düşünüyor yoksa burdan bi karar verilip adım atmicaz tabii 🤭 bi arkadaşımın 9. Ayına kadar ultrason da dahil kız denmişti ama geçen hafta bi oğlu oldu 😂
Karakedi16 Zeynep3 hadı bakalım ıkı doktor kıza benzıo dedı en son tekrar gıttım erkek dedı bakalım duam erkek tabiki saglıklı olsın fark etmez ama
Fatmadali @Ebrarabla_06 merhaba bi postta görmüştüm de adınızı benim için de bi tahmin yürütür müsünüz 🫶🏽🥰yukarda hem 7+1 hem de 8+4 ultrason görüntüleri var
Fatmadali Alisde yani aslına bakarsan ne tahminler nede ultrason net değil ama işte dayanamıyor da insan 🤭🥹
Karakedi16 Alisde banada ilk erkek dedı sonra son kararım bu kız dedı özelde sonra acıle gitmiştim orda sordum erkeğe benzıo dedı daha tam bılmıom bakalım çarşamba bellı olur 17+3 olduk
Alisde Fatmadali bana cok iyi iki falci tovbe estağfurullah tamamiyen san eseri baktirdim kesinlikle kesinlikle kiz dediler insan boyle bi yukseliyo istemeden yaa