merimiri Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor nasıl güncellemeler benim Karnım çok sertleşiyor yatarken özellikle ayağa kalkıp yürümedikçe yumuşamıyor sağa sola dönerken sertlik hissediyorum sırt ağrılarım biraz arttı gün sonu da hafif kasık ağrılarım oluyor sizde ne var ne yok 🤷🏻♀️
msk09 merimiri 36+5ten selam :) günde 2-3defa sertleşiyor bir tarafta toplanıp bırakıyor kendini, az ayakta kalsam çabuk yoruluyorum, sıcaklar beni mahvediyor, sağa sola dönerken zorlanıyorum kavuşmak için gün sayıyorum bende durumlar böyle :)
schiphol merimiri ben de 36+4teyim, daha önce full kabızdım son birkaç gündür ishal gibi tuvalete çıkıyorum. Bebiş baskı yaptığı için idrar kesemde sürekli tuvalete gitme ihtiyacım var. Karnımı cok sis hissediyorum bir de
merimiri msk09 göbek çevrem çok gergin benim biraz da gerginlikten kaşıyorum bende dönmekte zorluk çekiyorum bacak arama Şişkin bir yastık koyuyorum o iyi geliyo sağ Salim kucağımıza alalım inşallah 🤲🏼
merimiri schiphol bir kaç Gün benimde öyle oldu ama sanırım demir ilacı benim midemi bozuyor ben öyle düşünüyorum bir kaç gündür kesildi daha iyiyim benimde karnım çok gergin şiş 🥰 hayırlısıyla tamamlayalım inşallah 🤲🏼