Eluf selam kızlar bunu adette iki gun önce verdim şuan adetim geçti bi kac gun gidip tekrar versem kan deger yukselirmi bu durumu yasyan varmi. Bide benim kasik bel kalcam ağrıyor bir haftadr
Kuumsaal77 Eluf ben ilk bebeğimde adetten 1 hafta önce verdim 185 çıktı ikincide 3 gün önce verdim 196 çıktı bazen geç döllenme olabiliyor madem adetiniz geçtiyse tekrar kan verin baktırın
igvescarim Eluf tekrar kan verirseniz burda da paylaşırmısınız adetten 3 gün önce kan verdim yani dün 0.100 çıktı çokda ümitliydim çok canım sıkıldı adetime 2 gün kaldı yükselir mi diye sürekli beynimde dönüyor tabi hepimiz için hayırlısı olsun
Eylullxx Eluf ben 6 gun gecikmeyle saglik ocağında kan testi vermeye gittim niye erken geldin 15gune kadar normal goruyoruz gecikmeyi dediler 15 gün sonra bile gecikmeden cikabilir
Eluf Kuumsaal77 p.tesi tekrar verm …ben iliskiden 12 gun sonra verdm işte çıkmadı tekrar vercem p.tesi
Kuumsaal77 Eluf bende ilişkiden 10 gün sonra evde test yaptım çok silik çıktı 3 gün bekledim kan verdim değer 196 çıktı yani adetime 3 gün kalaydı
minikmucizeemaak Eluf Adetten 8 gün önce kan verdim 1.20 çıkmıştı, gebelik varsa kanda 2 gün sonra arttığı için 2 gün sonra tekrarladım 12.58 le gebeliğimi öğrenmiştim. Şuan oğlum doğdu, 9 aylık🫧🩷
MNesemm minikmucizeemaak cnm bende adete 15 gün kala verdim deyerim senin kişi kadardi hep test yapıyorum silik çıkıyor bugün yine yaptım aynısı çıktı adete 4 gün kaldı hayrlisi