Essidiey Zeynep1283 Ben alırken kampanya vardı, 40bin lirayı geçerse işbir yatak hediye idi. Oda takımı, işbir yatak, bir de yavru yatakta kullanmak için yatak hepsi birlikte 42bin filan tutmuştu.
Diamondstallion Elifi5454 aaa bu kıyafet dolapları instada viral olmuştu. Çok güzel bence de. Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin 😘
Cudana Diamondstallion bebek odamız hazır, şifonyer ve dolap İkea (beyaz). Kulpları pembe-lila arası bir renge boyadık eşimle. Bir de altı bölmeli (üçü kapaklı) bir dolabımız vardı onun da kapaklarını pastel renklere boyadık. Bir beyaz beşiği var ama aslında onda pek yatmayacak altı ay kadar bizim yanımızda park yatağında yatacak. Ama doğumdan iki ay kadar sonra misafir kabul etmeye başladığımızda yatak odasına kimse girsin istemediğimiz için kendi odasında da bir beşiği olsun dedik.
Elifi5454 Zeynep1283 yatağı çilek mobilyadan alıyorum şifonyer ve dolabı da yaptırıyorum şifonyer ve dolap 35 bin tuttu
Diamondstallion Gg5348 Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Çok güzel bir seçim olmuş hele rengine bayıldım 🥰
SancarMom Gg5348 Çok güzelmiş bu bende oğlum için baktım ama malesef bu yataktan bulamadım çok benzerini aldım nerden aldınız acaba fiyatı neydi ?
Gg5348 SancarMom ben başakşehirdeki mobilya çarşısından aldım hayat mobilya adı ben dolabı çekmesi yatağı iç yatağı bide küçük sallanan sandalye aldım hepsine 85 bin verdim
SancarMom Gg5348 Yaa bende bahçekentte oturuyorum hiç oraya bakmak aklıma gelmedi bizde maskodan aldık 70 bine çok benzerini
Gg5348 SancarMom beyoğlunda oturuyorum ben de evlenirken de ordan aldım diye gittim bu tarz bir şey arıyordum şansıma denk geldi🥰 sizinki nasıl
Gg5348 Hases ben 32 haftalıkta aldım ama keşke daha erken alsaydım dedim bu cuma gelecek 35 haftalığım çok yoruluyorum artık keşke 28 lerde alsaydım en geç