Cans50 Kızlar 35. Haftalık olduk çok şükür bir sıkıntım yok ama buara son 1 aydır aşırı abur cubur yiyorum başlarda hiç yetmemiştim şimdi saldım kendimi cips çikolata bisküvi vs ne varsa yiyorum özellikle cips hergün 1 palet yiyeceğim nerdeyse 😥çok vicdan azabı çekiyorum var mı benim gibi olan ?
Cns_mry Cans50 cips degılde kek cikolata tarzı seyleri cok yiyorm hergun 😁 sabaha karsı acıkıyorum canm sadece abur cubur yemek ıstıyo
2405 Cans50 ben varım 🙋♀️ Ama bende üzülüyorum yedikçe ama dayanamıyorum dur diyemiyorum cipsi Arada yemeğe çalışıyorum ama çikolata kek hergün ☺️☺️😋
blackeagle Cans50 off aynı ben🙄 cips çok seviyorum ya engel olamıyorum kendime inşallah birsey olmaz allahın izni ile
Yldzhh Cans50 nolcak ya bende yiyorum asiriya kacmadan millet sigara alkol aliyo gazli icecek tuketmiyorum sadece
Nursen21 Cans50 eşimden bugün cips istedim ama hala gelmedi 🥺 Çok kötü sinir oldum Arada yemekte sıkıntı olmaz tabi ama aşırı yersen kilo yapar başka ne olacak ki
Cans50 Hazelensar canım ben buara hergün cips yiyorum nedenini anlamıyorum ama duramıyorum ya da pasta öğr ne bileyim
Hazelensar Cans50 valla bende kola günde bi lt içiyorum bıraksan 2 lt içerim vicdanm hıc rahat değil ama o kola beni o kadar rahatlatıyor ki anlatamam
Ozderr Cans50 ya bende yemedim üç ay bu ay bişeyler oldu bana 😫😫 yemek istemiyorum ama olmuyor tutamıyorum kendimi
Witch_bs Ozderr kaçıncı aydaydin 🙈 bende ilk üç ay yemedim içmedim aman zararlı diye . Şimdi aklıma geldikçe götürüyorum da malesef 🙊😄
Ozderr Witch_bs dört bucuk olduk canım 🤭 ne olduysa birden bire ilk zamanlar zararlı olduğundan değilde bi tiksinti gelmişti bana görmek istemyordum abur cubur türü şeyleri 😒
Witch_bs Ozderr aynıyız demek ki 😌 ben direkt zararlı diye yemedim şimdi dayanamıyorum valla hamilelik öncesi her gün paket bitirdiğim için 😄
Meloskervn Ben hiç yiyemiyorum ya çünkü tuzdan dolayı su ikizim oluştu tuzlu şeylerden hep uzağım 1.5 aydır 😔
Ozderr Witch_bs bende bugun son bugun son diye hep kendimi avutuyorum 😱😂 inşallah bir an önce uzak dururuz kuzum sağlıkla gelsin bebişler 🥰