minikmucizem20 Kaç tane sezeryan ile çocuk doğurabiliriz tek çocuğum kalabalık olalım istiyorum ama sezeryan olmuştum 10 sene önce şimdi de sezeryan olacak galiba 😭
Mervesoku minikmucizem20 belirli bir sezeryan süresi sonrası tekrar normal doğum yapılabiliyor bilginiz olsun 😊
Aylaa123 minikmucizem20 10 sene uzun bi süre sezeryan sonrası normal doğumda yapabilirsiniz aradaki süre uzun olduğu için 4. Sezeryan sonrası riskli diye biliyorum ama tabi araları kısa tutulursa
hepoyleolurzaten__ minikmucizem20 4cü doğumu yaptım sezeryan ile ama fazlası sıkıntı oluyor benim bu dogumumda rahimim yırtılmış ikiz gebelik dördüncü sezeryan
Alone minikmucizem20 hele bir doğurun da o zaman istemezsiniz 😂 yani bildiğim kadarıyla 5 de mümkün. Ama sezeryan sayısı ne kadar artarsa sizin kendi sağlığınız açısından risk de artıyor. Genelde doktorlar 3 ten sonrasını önermezler
hepoyleolurzaten__ minikmucizem20 Birincisi pes peşe hamile kalmak ikincisi dördüncü sezeryan ve çoğul gebelik olması
hepoyleolurzaten__ minikmucizem20 1 numaralı oğlum 6 yaşında 2 numaralı oğlum 5 Üç numaralı oğlum 1 buçuk İkizlerim bir kız bir erkek 8 günlükler 😊