Naimednmz Mucizebebegim1 yakın arkadaşımda 34. Haftada olmuştu canım bebeği zamanında doğdu kilosu da iyiydi 3 kilo üzeri.
wildwings09 Mucizebebegim1 35. Haftada ben de plasenta yaşlanması olduğunu öğrendim. Bizim bebiş yaklaşık 2 hafta geriden geliyor, yarın 37+1’de doğum yapacağım hayırlısıyla
Mucizebebegim1 Naimednmz benim sanki daha erken başlamışta ben kontrole gidince öğrendim inşallah bi problem olmaz ya. Arkadaşınız gbi olsa benimm de basımdan fazla 🌸
Mucizebebegim1 wildwings09 peki kaçta başlamış acaba . Bide kilosu ne kadar ? Benim duan haftayla uyumlu ama ilerleyen günlerde gelişim geriliği olabilir dedi doktor . Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Mucizebebegim1 cLearQueen maşallah normalde plesenta yaslanınca yeterince gelişemiyorlar. Kaç kg doğdu acaba ?
wildwings09 Mucizebebegim1 32-33 haftalarda başlamıştı yaşlanma, şuan 2600 gr. civarı. Her ihtimale karşı ciğer geliştirici vuruldum. Teşekkür ederim, siz de sorunsuz sağlıklı geçirirsiniz süreci inşallah🙂
cLearQueen Mucizebebegim1 onu bilmiyorum hatirlamiyorum ama gelisimi gayet iyiydi. Sezaryen oldu ertesi gün çıktilar simdi 1 yaşına gircek. Onunki sanırım sigara kaynaklıydı
Mucizebebegim1 wildwings09 çok iyi yapmışsınız faydası çokmuş iğnenin . Şimdi heyecanlısınız dimi yarın olmaz size artık 😂🥰
wildwings09 Mucizebebegim1 heyecan dorukta çok farklı bir hismiş planlı doğuma gitmek😅 minişi de çok merak ediyoruz tabi😇 uyu uyuyabilirsen
Mucizebebegim1 wildwings09 benim kızımda kendini hiç göstermedi bende aşırı merak ediyorum şimdi sizi düşünemiyorum bide artık son gün olunca 🥰