Bsrsr5 Merhaba arkadaşlar daha önce yakın çevremde hiç bebek olmadı bebek bakımına dair hiçbir şey bilmiyorum ne yapacağını nereden başlayacağımı da bilmiyorum. Ne yapabilirim bu konuda fikirlerinizi bekliyorum video kitap vs önerilere açığım
Kze Bsrsr5 youtube da Osman Gonulal var cocuk sagligi ve hastaliklari uzmani onu izleyebilirsiniz yeni dogan bakimi falan her seyi anlatiyor
staRmama Bsrsr5 kuzum emin ol içgüdüsel olarak yapacaksın zaten çoğu şeyi korkma yani. Hayvanlar bile bakıyor yavrularına 🥰
Churcill Bsrsr5 28 yıldır yenidoğan bebeğin yanına maksimum 1 metre yaklaşmış biriyim ben 😂 hatta benim gördüklerim bile 2 3 aylıklardı. Kızım bi doğdu eciş bücüş nasıl bakıcam buna dedim. Ama analık.. Bebeğinle birbirine bağlı çark gibisin o döndükçe sen de dönüyosun. Hareketlerin hep ona göre
Bsrsr5 staRmama teşekkür ederim insan gerçekten endişeleniyor elinden gelenin en iyisi olsun istiyor 🥹
staRmama Bsrsr5 bebek doğduktan sonra sanki hala birbirinize bağlı gibisiniz. Bebişin acıkacak senin göğüs uçların sızlamaya başlayacak ve kendi kendine sütün akacak. Sezaryen sonrası gaz sorunum olmuştu bebeğimde de vardı ben rahatladığımda oda rahatlıyordu. Mucizevi bir şey ya..