alsar11 Kızlar eğer yumurtalıklarınız büyümüyorsa mutlaka deneyin, doktor bana vitaminler yazmıştı hiç birini yapmadım sadece reglim’in ilk gününden devamlı olarak 10-15 gün içtim ve sonuç pozitiv 🤗🙏
Havva_6165 alsar11 bende soğan kürü çok içtim İbrahim Saraçoğlu YouTube’den videosu var zaten onu uyguladım ilk de gebe kalmadım ama üst üste yapınca gebelik oluştu
Gamzeli_03 alsar11 ilk hamileliğimde ben de soğan kürü ile kalmıştım tabii her şey vesile ama etkisi oluyor yumurtalıkları temizliyor iltihap sökücü özelliği var
BirAskMasali1323 alsar11 Benimde öyle oldu hemde 1 buçuk yıl korunmasız ilişkinin ardından 🥰Büyük bı mucize soğan kürü ✨Suanda 32 haftalık gebeyim Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏
mahirsmom Bende de idrar yolu enfeksiyonu verdi o ay ilaç da kullandım soğan kürü de sadece bir kere içtim ondan mı bilmiyorum ama o ay hamile kaldım öncesinde de regle yakın hep enfeksiyon oluyordum
Edizhr alsar11 tüh yaa ben 5 gün anca yaptım burdan okuduğum kadarıyla soğan kürü uygularken ilişki olmamsi gerekiyo falan yazılmış birde bende peçeteyi batiracak kadar kan falan geldi adet sonrası başladım zaten sonra kahverengi leke geliyor arada bide korktum o şekilde bıraktım
alsar11 Edizhr hayır ilişki olmalı normal birşey adet ola olada iç ben adet olduğum günden başladım içmeye kahverengi leke gelmesi normal
alsar11 Edizhr evet bide şunu söyleyeyim ben sabah ve akşaç içiyordum yemekden önce 🙏🫶🏼 İnşAllah uygula ve hamile oldugun haberini yaz buraya canım sabırsızlıkla bekliyor olucam 😍
Edizhr alsar11 aynen bende o şekilde içtim canim 5 gün icebildim işte şeffaf akıntı ve kanama görünce bıraktım burdan bir kaç da başka şeyler okuyunca aşırı panik yaptım inşallah güzel sonuçlar alırsam paylaşıcam☺️🩷🤲🏻