Gzd80 Kızlar merhaba, 29 haftalik hamileyim, bugun kontrolum vardi.. kizim 1220 gram olmus cok sukur ama eve gelince farkettim Fl boyu 27 hafta 3 günlük görünüyor.. sizce normal mi? Biraz geride gibi, endiselendim.. benim durumumda olan var mi?
Gzd80 nilo81 evet canim 29 haftaligim tam bugun.. Bpd 73.63, Ac 243.87, fl 51.10 olarak yazıyor.. boyunu bilemiyorum bu rakamlarla hesaplaniyor mu acaba
Liyam Gzd80 Fl ölçümünü 7ile çarparsanız boyunu öğrenmiş olursunuz yani sizin fl 51.10 bunu 7ile çarpınca 35.7cm cıkıyo bebeğiniz 35.7 cm ☺️
Fatmakcrr Maşallah size. Benim de 28+0 bir kilo olmuşuz😊 dediğin olayı bilmiyorum ben yaşamadım canım ya da farkında değilim. Doktor sağlıklı Bi problem yok dedi bende Allaha emanet ettim🙏
Melanil 32 haftayim fl 30 haftalık. .. gayet sağlıklı ben de eşim de çok uzun değiliz bebeğim de uzun olmz heralde. .. yeğenim de de öyle olmuştu ama çok sağlıklı doğdu o yüzden takilmayin. Kol kemiği falan da kısa olsaydı sorun olurdu ama belki yanlış ölçtu belkide benm kızım gbi mini mini olcak o da . Riskli bisey görse doktor belirtirdi canım
Gzd80 Melanil cok haklisin ama insan evham yapiyor ister istemez... eşim ve ben uzun boylu bir çiftiz aslinda.. 🤔
Melanil Gzd80 o zaman belki de yanlış ölçtu canım Doktorum bana tek ölçümü hiç bir zaman doğru diyemeyiz rahat ol demişti ama benim başından beri 2 hafta geri geç döllenme de var . Sen bol protein tüket sorun yoktur
Edssm Ben 27 haftalıkken 1200 gram dı kilosu bazen boy ve kilo ileri geri haftalara uyumlu çıkabiliyor mesela bizim boy ve kilo en başından beri 1 hafta önden gidiyor olabilir yani doktor sağlıklı diyorsa hiç takılma
Gzd80 Melanil ay inan biktim artik su gida olayina dikkat etmekten.. 😂😂😂 yogurt süt midem bulandi resmen.. son 2 ay kaldi bık geldi valla ... 😔
Melanil Gzd80 valla ben bu hafta über yedim deli gbi yedim yumurtalar sutler etler ala ala 100gr aldı dikkat etmediğim hafta daha çok almıştı bende artık gına geldi hayırlısı canım
Gzd80 Melanil aynen aynen.. onceki haftalarda benim kizda iki haftada 150 gram anca almisti.. son 2 haftadir cok abartmadim, 350 gram almis nerdeyse.. garip bir durum..