pamuk1628 Yorumlar mısınız kızlar bugün mü başlıyor yumurtlamam ve bu testler güvenilir mi benimkisi innovita bu testi kullanıp hamile kalan var mı
Tgb_smh pamuk1628 evet pik olmuşsun canım bugün ve yarını değerlendir.sonraki günler iki günde bir eşinle olmaya devam et
pamuk1628 Nurbl ertesi gün silikleşmiş miydi yarın tekrar test yapacağım canım böyle olup hamilelik oldu mu peki sende
Nurbl pamuk1628 yok canım bende bu ay kullanıyorum ertesi gün renk farkı çok değişmemişti buraya paylaştım bir çok bayan renk açılmış çatlama olmuştur diye yorumladı
pamuk1628 Nurbl anladım canım yumurtlamadan kaç gün sonra çatlama oluyor ilk deneyimim o yüzden bilmiyorum yarın ki teste bakacağım artık :)
Nurbl pamuk1628 ertesi gün bir tık açılmıştı renk diğer gün daha fazla açıldı hergün bir tık benimde yeni bu dediğim 21 Ağustos yumurtlama oldu testin fotosunu atim istersen biz ilk iki günü değerlendirdik
pamuk1628 Nurbl olur canım atarsan karşılaştırmış olurum bende bugünü değerlendirdim yarını da değerlendiririm :)
Nurbl pamuk1628 renk çok çok az açılmış bende tereddüt ettim çatlamış mı diye çoğu kişi çatlama olmuş 2. Gün dedi
pamuk1628 Nurbl evet gittikçe silikleşmiş görünüyor benimde olacak mı bakalım kaç günde silik olacak :)
Nurbl pamuk1628 bugün yine yaptım bu koyuluğa yakındı hormon bir anda düşmüyor demekki seviye seviye azalıyordur
pamuk1628 Nurbl kişiden kişiye değişiyor demek ki bende yavaş yavaş silikleşir sanıyordum inşallah bebişlerimiz tutunur canım güzel haber alırız :)
Nurbl pamuk1628 inşallah ya bende çok az silikleşti hala da tam silinmiş değil havuç ye bol bol bide yürüyüş yap öyle ilişkiye gir dediler bana sende yap