Rabiamina en son cocugum 10 gun ishal oldu o kdr zordu ki tek basina cocuk bir yapiyor heryeribdeb akiyor ishal kalp hastasi halimle cocugu sil etrafi yika hali yika esya yika esim yoktu tek baktim sonra ben de 3 gun rahatsizlandim tuvalete bile gidemiyordum baygin gibiydim cocuga 3 gun zar zor baktim anneme biraktik esim dedi biraz dinlen sonra kaynanam geldi sen tek bakacaksin neden annene birakiyosun hastaysan git ameliyatini ol herkes cocuk buyutuyo falan dedi esime de arayip demisler ki senin esinin hastaligi dogustan senden gizledi oyle evlendi demisler. Yahu zaten sistem var sistemde doktorlar hersey kayitli dogustan hastaligim olsa eskiden kardiyolojiye gittigim yazar hamileyken ogrendim ve esimin asla ve asla suphesi yok cubku hamileyken hastaligimi ogrenince ölmek istemiyorum diye hergun agladig8mi cok iyi biliyor. Ilk ogrendigimde cok korkmuştum. O gun kayinvalideme dedim ki eger ben biliyorsam hastaligimi sakladiysam Allah bana can vermeyi nasip etmesin eger bilmiyorsam hamileyken ogrendiysem Allah size can vermeyi nasip etmesin dedim hastalik bana Allahtan geldi surekli soylemeyin ben mi yasta olmayi istedim dedim 2 ay gecmedi kayinvalidem kalp krizi gecirmis esim de gitmedi ben de gitmedim cunku hastaligimdan vurdular hep beni cok agladim cok uzuldum simdi gorusmuyorum