Birhayalimvr Olan var mı kızlar korkuyorum. Anestezili olacak ama inşallah iyi bir doktora denk gelirim
Moz Birhayalimvr özelde olmuştum anestezi alıyorsunuz zaten 10 dk sürüyor bi 40 dk da siz uyıyorsunuz uyanınca taburcu oluyorsunuz kanama falan olmuyor
Calikusuuu Ben geçen sene olmuştum . Uyutuyorlar. Direk taburcu olmuştum zaten herhangi bir sıkıntı yaşamadım
Birhayalimvr Calikusuuu memnun kaldınız mı bende salı olcam çok korkuyorum içimde parça bırakırlar rahime zarar verirler diye
Birhayalimvr Calikusuuu canım oldum kürtaj şuan ağrım ve kanamam var birkaç arkadaşım sordu vakumlama mı yaptılar diye ama bizim öyle değildir dimi bilgi verilmedi bana birde sen ne kadar süre sonra hamile kaldın
Calikusuuu Birhayalimvr yok öyle bir durum olmadı . Zaten kürtaj işlemini yapınca kontrol de ediyorlar hemen. 10 gün sonra lohusa polikinliğini sabah erkenden gidio kürtaj sonrası muayene olacağım dersin. Bulabilirsen önden e nabızdan randevu al tabi.
Calikusuuu Ç Birhayalimvr 3 ay sonra falan korunmasız ilişkide hamile kaldım 3 ay özellikle diş tedavimden dolayı korundum . Şuan 36 haftalığım inşallah seninde dilediğin zaman olur ☺️ başın sağolsun tekrardan 🌹
ZAysunZ Birhayalimvr kurtajdan sonra vakumlada olsa saglikli gebelik icin en az 3-4 ay korunmaniz saglik acisindan daha iyi. Cunku vakumda olsa bebegin saglikli tutunabilmesi icin rahmin kendine gelme sureci var
Birhayalimvr Calikusuuu amin canım .benim bugün adet ağrısı gibi ağrım oluyor ya normal mi acaba sancım var sende de oldu mu canım
Calikusuuu Evet oluyordu benim de ara sıra. Kanama şeklinde de gelen akıntılarım oluyordu yaklaşık 40 gün sonra ilk adetimi görmüştüm ben