gunesinanneessi Kafam çok karıştı çin takvimi ve ebe arkadaşım erkek diyor burda 11+6 günlük. erkek diyen çok kız diyende 1 hafta sonra 13+3 de hastaneye gidicez inşallah o gün öğreniriz ama bende iyice merak oluştu istemsiz
Mlsaa99 gunesinanneessi 2 li tarama testine gir canım biraz ense kalınlığı varmis gibi duruyor sanki bebekte
esca344 gunesinanneessi tam o kısımda yansıma gibi bir şey oluşmuş netliği bozuyor ama nub kız gibi benim de görüntü böyleydi çünkü kız dedi
teacherandmom_ gunesinanneessi 11+6 iyi bir hafta aslında, doktor tahmin yürütmedi mi? 12. haftada söylüyorlar yani normalde
gunesinanneessi Mlsaa99 ultrasonla bakıldı herşey normal dedi şuan gelişim aşamasında normal dedi. Kanda Eylül’ün ikisnde cikicak göstericez.
Vlog1345 Mlsaa99 o haftada bebeklerin ensesi genelde öyle duruyor neden doktormuş gibi gelip anneye ense kalınlığı var diyip kadını da korkutuyorsunuz ki yani
gunesinanneessi Mlsaa99 şükür canım birşey çıkmadı bu yüzden ilk haftada yaptırdım 14 beklemedim. Kanda Eylül’ün 2 çıkacak kan sonucu da 🤗🤲🏻
Mlsaa99 kubra464 kız sana ne desem bilemedim kesen erkege benziyor nubu da kıza benzettim arafta kaldim ben 🤔😂
gunesinanneessi Mlsaa99 canım keseyle cinsiyetin alakası yok bütün doktorlar bunu söylüyor. Senin denk gelmiş tahmin tutmuş ben bunu kendim için söylemiyorum.ama bir sürü profesör doktor bunu söylüyor
kubra464 Mlsaa99 12+3 erken diye doktora soramadım . 3. Gebelik 2 kızım var ama işte insan merak ediyoo kız mı erkek mi sen bida baksan 🥰🙏🌸
Mlsaa99 gunesinanneessi bende kahinim demiyorum ki yada müneccin de dedigimi hic yazmadim. İşin tahmin kismi icinden ne geciriyorsa yazıyoruz burda herkes bunu yapiyor yoksa bende biliyorum doktorlarin neler dedigini
kubra464 gunesinanneessi yaa bazı arkadaşlar pipi var gibi dedi çoğuda erkek dedi bn hiç anlamıyorum ultrason resminden bı anladığım kafası ☺️🌹
Mlsaa99 kubra464 sağlıklı olsun da baksana doktorlar bile soyluyormus keseden anlasilmadigini ben birsey demek istemiyorum 😂😂😂😂
kubra464 Mlsaa99 meraklı olduğumuz için birazda heyecan yapıyoruz ama olsun kalbinizden geçende doğru olabilir . Birbirimizi tanimasakta aynı kaderi paylaşan insanlarız 🌸☺️🤍
Mlsaa99 kubra464 işin makarasindayiz eğleniyoruz gonlumuz hos oluyor yazilanlarla cok ciddiye alanlar var bosver
gunesinanneessi kubra464 bende anlamıyorum banada ebe arkadaşım öyle dedi bende buraya sordum burda keseye göre yorum oluyor. Anlamdım birşey. inşallah rabbim gönlüne göre versin 🤲🏻🤗
kubra464 gunesinanneessi amin inşallah seninde Rabbim gonlunden geçeni nasip etsin 🌸🙏 ama içimden kız gibi geçiyor umudum erkek ama tabiki herşeyden önce hayirlsii neyse o olur inşallah sağlıkla kucağımıza alalimda ☺️ 3. Gebeliğim ve en çok bunda bu kadar merak ettim . Devlet hastanesine gittiğim için 2 sinde erken sorunca terslenmistim . Bunu sormaya inan ki korktum
gunesinanneessi kubra464 yaaa kıyamam devlettekiler insanı anlamıyor gerçekten. İnşallah rabbim umduğunu hayırlısıyla nasıp eder belkide iki kızın var diye kız hissediyorsundur. 🤲🏻❤️ 14 haftalık olunca sorarsın o zaman birşey diyemezler bende devlette gidiyorum.
kubra464 Mlsaa99 yaa inşallah soyledigin çıkar ama nub ne ise düz diyip kız diyende var inşallah öğrenince sana yazicam ilk ☺️🌹🥰
Sudemurat gunesinanneessi birşey sormak istiyorum devlette ikili tarama testi ücretli mi? Ucretliyse ne kadar öğrenebilir miyim 🥰