Durunisa Annenler 25 haftalık olduk hep soluna yat dıyorlar ama benn sadece soluma yatamıyorum arada sagıma yatıyorum bu sefer aklıma bir sey olur lafı gelıyo siz nasıl yapıyonuz hep hamılelık boyunca solunuza mı yattınız 🤔
Mlsaa99 Durunisa tek sola da yatilmiyor ya esim dürtüyor beni de okumus nerde okuduysa hep soluma döndürüyor sirt ustu oluyorum bende ne zaman uyansam. Doktorda nasil rahat ediyorsan oyle yat diyor ama burdaki okudugum seylerde sola yatinca kilo alımı bile farkli oluyormus sozde 😁😁🤔🤔
Niloyaaaaa Durunisa ben psikopat gibi neredeyse hep soluma yattım 20 küsür haftalardan itibaren ama sol kalçamda resmen siyatik ağrı oluştu bacağıma kadar vuruyor ve artık geceleri ağrıdan hiçbir şekilde uyutmuyor 😰😅 psikolojik olarak çok takıntı yaptım felç kalmadan doğurursam tamamdır bu iş son 11 gün kaldı bakalım 🥴
Nazo77 Öyle birşey yok ya vücut nasıl rahat ediyorsa o halde uyuyor zaten hep efsane bende sağa dönüyorum hatta yan olarak biraz yüzüstü tabi göbek büyüdükçe zor olacak ama nasıl rahatsan öyle ben hep bir bacağımı çekip uyurdum hala öyle 😅