Aygn Kızlar sonunda bebişim seyriyr galiba kasiklarimda karnimda göbeğimin her yerinde pir pir ediyr bebeğim demi bu
Cansn Aygn olabilir öyle tariflemişlerdi hep. Benim 16+6 arada öyle pır pır oluyor ama bu kadar erken haraket etmez diye konduramıyorum zaten çok hareket ettikçe anlıyormuşsun.
Vefas Aygn Hadi gözün aydın canım çok sevindim 🙏❤️ bol hareketli günlerini görmeye artık bebişlerimizin 😂💋
Mayasey Aygn ben de 19+2 yim ben de bugün aynı şeyi hissetmeye başladım. Sanki mısır patlıyo içimde. Ama o kadar yoğun değil ara ara pıt pıt yapıyo
Daisyy Kızlar ben de 16+3. Memlekete annemlere geldim dün gece eşimle telefonda konuşurken elim karnımdaydı sırt üstü hafif başım yukarıda yatıyordum. Birden karnımda göbeğimin altında bi seğirme oldu. Gaz mı bilemedim erken diye de harekettir diye sevinmek istemiyorum ama çok heyecanlandım 😊😊
Cansn Aygn evet ilerleyen zamanda hareketlerini daha net anlayacağımız için neyin hareket neyin gurultu olduğunu anlarmışız bana hep öyle dediler
Daisyy Aygn bende de ilk dün oldu. bugün dinliyorum iyice yani elim karnımda duruyorum. küçük pıt pıt bir şeyler hissediyorum ama bu kesin bebek diyemiyorum belki bebektir deyip mutlu oluyorum sadece 😁
Mayasey Daisyy al benden de o kadar 🤭 pıt pıt sanki mısır patlıyo ara ara içimde.. Yoksa bağırsaklarım mı diyorum emin olamıyorum ama bebektir ya 😂
Aygn Glsmrt ooo maşallah senn büyük ay birde sana birşey sorsam canm ya oturup kalkarken sağ kasıkta bıçak saplanması oluyr bende bu neden??
Glsmrt Aygn bende de oluyodu.halende yere oturunca kalkinca simdi tam kalcama vuruyo agri..ama seni o konuda aydinlatcak bilgim yok gercekten..bende soruyodum anneme filan oda daha cok olcak onlar dyodu :)