-ilayda52 Bn Miray ismini koymak çok istedim ama anlamı ayin beyi ay gibi parlak bey anlamını taşıyor sözce doğru mu her sayfada farklı anlm
Beyza_12 -ilayda52 benim kızımın adı Ömür 🤍aslında ömür Aren dusunmustum ama bı hocaya sormuştum Aren Ermeni kokenli bir isimmis soyadı olarak kullanıyormuş ömür ismi çok basit anlamlı hayat demek ve çok uygun birisimmis Aren ekleyip omurun anlamını bozma demişti o yüzden tek Ömür oldu 🥰
cigdemusta07 -ilayda52 Serra Berra Hira Mira Lina Mina Beyza Umay Bende ikiz olduğu için 2 isim arıyorum bende 😊😊
tazeanne23 evet Mir bey demek Miran beyler beyi Miray da ay gibi parlayan bey demek diye biliyorum bende fakat kızlara daha çok konuluyor o yüzden artık kız ismi olarak geliyor kulağa
tazeanne23 -ilayda52 evet bu yeni türeyen isimler hep cennetle alakalı yazıyor ama malesef çoğu yanlış bilinen anlamlar. Doğa Neva Duru Meva Gökçe Ece Nil Ipek Inci Ilay Rüya Öykü bunlar benim beğendiğim isimler ve anlamında bir sıkıntı yok🌸
Ehira -ilayda52 bende sizin gb o ismi düşündüm çokta beğenmiştim ama anlamından vazgeçtim .. Doğuma çokta az kaldı hala içime sinen bulamadım 😏🥹
-ilayda52 Biz camı hocasına sorduk yeni Elisa ismini Allahın yemini sözü anlamına geliyormuş Arapça kökenli dedi hoca koyulmasında sıkıntı yok dedi Hocada hafız bu arada
Ehira -ilayda52 bizde iki defa diyanetin telefon hattını arayıp sorduk, email attım ama hiçbirinde anlamı şudur koyabilirsiniz denilmedi .. Resim olarak atmayı bilseydim gelen cvbıda atardım buraya ..
Ehira -ilayda52 e-devlet üzerinden diyanete sorduğum sorunun cvbı. Telefondada buna benzer söylenildi. Tanıdığımda sormuş o da bu tarz cvb almış.
Tosbalak İnci Defne Cemre İpek Işıl Miray Sare Buket Bade Bilge Bende 14.haftalik hamileyim isim konusunda kararsızım ama beğendiğim isimler bunlar sizede fikir olsun