Kayraninnannesi Kızlar tesettürlüyüm bol giyiniyorum ama 55 kilo olduğum halde +5 kilo daha fazla gösteriyorum ama bu bol giyinmekten kaynaklı değil kumaştan kaynaklı. Mesela gofre kumaş tunikler var aşırı kilolu gösteriyor. Tam olarak nasıl hangi kumaşları seçmeliyim sizce? Bazen bakıyorum bol olmasına rağmen olduğu kiloyu gösteren kıyafetler var ama bana asla denk gelmiyor giyinmekten soğudum artık 🙄😟
Rabiamina Kayraninnannesi ben de senin gibiyim alt tarafı 2 kilo almışım sanki 10 kilo almış gibi duruyorum. Ne giysem öyle oluyor. Var mı önerisi olan
Sergul1425 Kayraninnannesi bn ferace giyiyorum hiç öyle bi sıkıntı yaşamadım bol kesim olsa da kilolu göstermiyor istersen mevlana kesim alabilirsin bn onu kullanıyorum
Mihrimer Kayraninnannesi düz kesim elbiseler tunikler yerine A kesim ya da daha salaş olan modelleri tercih edebilirsin. Ben de 30. Haftamdayım 18 kilo aldım 63üm şu an🫢 ama önceden de bol giydiğim için giysilerimi değiştirmeme gerek kalmadı. Dediğini çok iyi anlıyorum o kadar fark ediyor ki giysilerin duruşu. Viskon elbiselere bakabilirsiniz, koyu tonlarda ve bol kesim olunca çok kibar gösteriyor vücudu hem de yazın terletmiyor. Minik terzi’nin tuniklerine bakabilirsiniz arka tarafı pileli modal kumaş tunikleri zayıf gösteriyor. Müslin elbiseleri de zayıf gösteriyor. Hem bedenleri de bol olduğundan gebesiniz diye büyük beden almanıza gerek yok bana S veya M bedenleri hâlâ oluyor. Salaş kesim için heqa, minik terzi, beblue bu markaların ürünlerini takip ediyorum ben☺️ kumaşları da güzel oluyor.
Hilalalpars Kayraninnannesi vücut tipi De önemli ona göre kesim kalıp vs önce vücut tipinize göre hangi modellerin uygun olduğuna bakın kumaş içinse kaliteli kumaşlara yönelin mesela size uygun olmasa bile kaliteli kumaşla yapılan bir elbise daha da göz doldurur gofre kumaşlar maalesef ucuz havası veriyor normalde de .
kardelen54 Bende aynıyım 28 haftalik olduk 64 kiloyum kendimi çirkin hissediyorum sanki ne giysem yakışmıyor gibi daha da iri duruyorum sanki haftaya kuzenin kınası var bugün bir sürü elbise denedim hepsi o kadar iri gösterdi ki mecbur çok içime sinmesede birini aldım zayıf hallerimi özlüyorum:(
selin_s En iyi seçenekler ipek, viskon, yumuşak triko ve ince yün kumaşlardır; bu kumaşlar iyi bir drapaj sağlar ve ekstra hacim yaratmaz, fazla kırışıklık oluşturmazlar. Düz kesim ve A-kesim, koyu ve tek renkli tonlar tercih edilmelidir.