Pinar-inaloglu Merhaba kızlar Bursa’da nev esentepe ya da hayat hastanesinde kadın doğum doktor öneriniz var mı ?
ozlemprlk16 Pinar-inaloglu nev esentepe de gönül doyran a gidiyorum ilk bebegimide onda doğurdum ve kontrollere ona gittim ikinciye gebeyim yine ona gidiyorum ben memnun kaldım tavsiye ederim
raabiiiaaaa Pinar-inaloglu hayat hastanesinde gonca hanıma gidiyorum şuanlık memnunum tabi doğum nasıl olur bilemiyorum🌸🫶
esrabayhan ozlemprlk16 canım güncel doğum ücretleri hakkın bilgin var mı? Bende randevu alacağım ama öncesinde hastane telefon ile bilgi paylaşmıyor.
ozlemprlk16 Beyzatls dogumhaneyj bilmiyorum ben sezeryan oldum ameliyathane gördüm 😁 odaları da normal özel oda ben hizmetlerinden ebesinden hasta bakicisina kadar memnun kaldım ilgi ve gerçekten insan muamelesi gördüm
Pinar-inaloglu raabiiiaaaa Gonca Uğurlu Pakay mı? Ben ona doğum öncesi simir testi için gittim iyiydi ama kaçıncı haftadasınız
Pinar-inaloglu bsrm Benim tamamlayıcı sağlık sigortam var canım o sebeple sormadım. Bir sonraki randevuda öğrenirim ama
ozlemprlk16 esrabayhan muayene ücreti 1015 lira doğum için de 30 bin dendi ama benim şubatta olacak dogumum yeni yılda zam geleceğini söyledi doktorum