selinkk Negatif çıkan erken gebelik testi kaset testte pozitif çıkar mı ? Adetim 2 gün gecikti erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı kaset test yapmalı mıyım
Mervealya1992 selinkk bnm ne hıkmetse erken gebelıkte cıkmadı adete 6 gun kLa kasette cktı ama belkı benn beceremedım erke. Gebeliği ilk dfa kulanmıştım
semi29_ selinkk ben gecikmenin 3.günü erken gebelik testi yapmıştım ve çok net çıkmıştı ama testler de yanlış çıkabiliyor emin olmak için tekrardan test yapabilirsiniz kaset test hiç yapmadım o konuda bir bilgim yok maalesef
Ayden6 selinkk bende erken gebelik negatif kaset test pozitif çıkmıştı. Ertesi gün kan verip beta 65 ile öğrenmiştim. Bence deneyin
Hasret18ayaz selinkk benim bir önceki gebeligimde sabah yaptığım erken gebelik negatifken gece yaptığım kaset test silikti bebeğimi.kaybettim maalesef ama erken gebelikler güvensiz bence
selinkk Mervealya1992 sence alıp denemeli miyim yoksa birkaç gün daha mı beklemeliyim ? Çok kararsızım
Minikkalp04 Ben adete 5 gün varken erken gebelik testi yaptım negatifti adet olacağım gün kaset test yaptım pozitifti kan verdim 51 çıktı değerim şuan 5+3 olduk
selinkk Minikkalp04 https://hizliresim.com/ku71czs işaretlediğim yerde belli belirsiz çizgi şeklinde beyazlıl var negatif dimi
b-bg selinkk erken gebelikte zor seçilen bir çizgi oluşmuştu kaset yaptım ardından net çizgi çıkardı regle 4 gün kala bence deneyebilirsin