Duruu3 S1emra bende senin gibiyim ama benim bebe yeni ve ağır grip oldum bende bekliyom burda rabbim şifa versin bize 🙃
KaderCenkPera S1emra Ben ne yaptıysam iyi gelmedi en son doktorun yazdığı antibiyotiği düzenli kullanınca 9 günün sonunda kendime geldim .Gripte crp yükselir ve antibiyotik tedavi almazsanız bebeğe de zarar verir.Mutlaka doktorunuza bahsedin hastalığınızdan
Berfinkorkutt S1emra canım çok geçmiş olsun bende hamileyken yaşamıştım ve çok ağır geçmişti doktorum ilaç vermedi sadece 1 adet serum vuruldum ve sadece yattım 1 hafta sonucunda ancak kendimi toplamıştım
Okaliptus09 Bende çok kötüydüm portakal greyfurt kilolarca yedim toparlayamadım en son acile gittim augmentin yazdı doktor hamilelere veriyoruz dedi o şekilde toparladım
S1emra Okaliptus09 Okaliptus09 bende ne içsem fayda etmiyor biranda oldum ama çok şiddetli bir grip rabbim şifa versin insallah
Mervetas53 Bende aynıyım , 3 gündür geçmedi bugün acile kanda enfeksiyon varmış kadın doğum doktorumu aradım agumentin verdi inşallah biran önce iyi olurum