GamzeBalci Herkese iyi akşamlar 🙋🏻♀️ 2 sene önce ikiz düşüklüğü yaşadım bu ay da kimyasal gebelik geçirdim. Doktorum genetik de istemedi. Böyle bir şey başına gelip sağlıklı gebelik yaşayan oldu mu?
NNanelimonn GamzeBalci öncelikle çok geçmiş olsun🙏🏻 ben kimyasal gebelikten bir ay sonra yani hcg değerim düştükten sonra hemen hamile kaldım şu an 36+4 teyiz.Okudugum bazı yazılarda kimyasal gebeliğin yeniden hamileliği hızlandırdıgı bile yazıyordu.Dilerim ki en yakın zaman da yeniden güzel haberler alırsınız🥰🤭🙏🏻
Trilecee GamzeBalci 2 çocuğumunda öncesinde kimyasal oldum kızım 6 ay sonra oldu kimyasaldan sonra ama ilk gebeliğimdi. Oğlumunda öncesinde kimyasal oldum ama hemen ertesi ay tekrar oğluma hamile kaldım gayet normal merak etmeyin temizlenip bidaha reglyde kalabilirsiniz korunmayın
minikmucizeemaak GamzeBalci Aralık da kimyasal gebelik yaşamıştım ilk gebelikti, Martta hamile olduğumu öğrenmiştim. Doktor kimyasal gebelikte korunmaya gerek yok, sadece hormonal regliden önce test yapmasan anlamazsın bile demişti.
Betulss GamzeBalci ilk gebeliğim kimyasaldı bir sürü test yaptırdım hepsi temiz çıktı. Sonrasında 3 ay sonra hamile kalmıştım şimdi kızım 6 yaşında 😊
Mervevebebegi15 GamzeBalci Gamze hanım bende geçirmiştim kimyasal gebelık hemen hamile kalmanızda hiçbir sakınca yok ama dokturum bana 2 ay korun vücudun tam kendine gelsin demişti
GamzeBalci Mervevebebegi15 Şu an regl olmayı bekliyorum doktor 3. Günü yanıma gel dedi bakalım ne diyecek
Mervevebebegi15 GamzeBalci bencede üzerinden 2 regl geçse iyi olur ama siz sorun doktorunuza bana öyle demişti doktorum
Eminenurrr1 Bende yaşamıştım ve düşükten sonra bir hafta sonra falan tekrar hamile kalmışım yani olabiliyor birde çoğu kişiden de duyuyorum geri hemen hamile kaldıklarını
nazel123 Banada doktorum korun dedi ama ben korunmadım kimyasaldan sonraki ay hamile kaldım insallah sizede nasip olur hayırlısıyla 🌸
Bigsecret3 GamzeBalci Ah canım benim inşallah Allah gönlündekini sana verir inşallah ben de kürtaj oldum iki ay önce bu aydan ümitliyim inşallah sen de bir an önce bize güzel haber verirsin ben de senin gibiydim aynı kürtajdan sonra ne hikayeler gördüm burda hemen hamile kalan doğumu yaklaşan vs vs bir sürü yaşanmışlık inşallah bize de nasip olur