Akıntı için yapılabilecek bişey yok diye biliyorum yani şu anda senin yapabileceğin bişey olarak yok temizliğe dikkat edebilirsin sadece. Doktor kısmını sorarsan bu konuda hiç tecrübem olmadı çok rahatsız hissediyosan kendi doktorunu beklemeden bu gittiğinden başka bi doktora daha gidebilirsin. Karın ağrısında bende ilk öğrendiğim andan son trimestere kadar yaşadım gaz sancısıda olabilir ve bebek büyüdüğü vücudun değiştiği içinde olur. Genelde ağrılar bundan kaynaklanır ve yapabileceğin bişey yok ya da ben bilmiyorum ama senin başka bi durumun varsa eğer çünkü akıntıda var diyosun ağrıda eşlik ediyo onu bilemem. Saatte geç oldu onun için burdan yardımcı olabilcek çok kişi olmaz belki. İnternetten gebelikte 12. Hafta karın ağrısı sebepleri yazarak arastirabilirsin ne yapılabileceğini bakabilirsin. Tabi internette ki yazılar abartıda olabiliyo onun için olumsuz bişey okursan endişe etme genelde dediğim sebeplerden olur ve bende yaşadım karın kasık sırt bel. 3. Trimestere kadar büyüyo diye karın kasık ağrısı yaşadım şimdide son zamana yaklaştım diye yaşıyorum 🙂