Merhaba hanımlar 2. Gebeliğimdi , çok şükür banada doğum hikayemi yazmak nasip oldu, normal bi gebelik yaşadım, son günler asla geçmek bilmiyordu, 40+4 te yavaş yavaş sancım başladı, ama emin olamıyordum yalancı sancımı doğum belirtisimi diye, sabah 11 de doktora gittik doktor çatı muayenesi yaptı ve 1 cm açıklık olduğunu söyledi , o an çok üzüldüm ve 1 ay boyunca yaptığım egzersizler yürüyüşler squatların boşa gittiğini düşündüm, sonra nst ye bağladılar ve hiç sancı hissetmiyordum, doktor sancılarımın olduğunu söyledi, 4 saatin var git yürüyüş yap ılık duş al gel dedi, hastaneden çıktım 1 saat yürüyüş yaptım, sonra eve geldim sancılarımı hissetmeye başladım, sancılarım geldikçe çiçek koklar gibi derin nefesler aldım, son 1 saatim kaldığında sıcak duşa girdim ve sıcak suda 1 saat oturdum ve sancılarım komple gitti aşırı rahatlarım suya girince, hastaneye gitme zamanım geldi ama bende hiç sancı yok suya girdiğim için hiçbişi hissetmiyordum, hastaneye gittik benim aşırı derecede sancılarım çoğaldı bi anda, dakikada bi sancı çekiyordum, hemen acilden çatı muayenesi yaptılar ve 9 cm açıklık olduğu söylendi, doğuma girip çıkmam 10 dakika sürdü, ben doktorlar ve ailem dahil herkes şok geçirdik, ben bu kadar hızlı ilerleyeceğini tahmin etmiyordum ve çok korkuyordum, bu yüzden size önerim doğuma 1 ay kala hergün yürüyüş, hergün egzersiz, ve 40 veya 60 tane Squat yapmanız, ve doğum sancısı çektiğiniz zaman sıcak suya oturmanız, herkese benim doğumumdan çok daha kolay doğumlar diliyorum, dualarım tüm hamile arkadaşlara ❤️🥰
Korkmayın kendinize güvenin 🥰❤️