7bebekk Değerim 1149 çıktı. Aşırı kasık ağrım ve lekelenmem olduğu için kontorole gittim ultrasonda kese görünmedi normal mi 😞 bu değerle bu durumu yaşayan var mı
Maviss718 7bebekk Bu değerde kese görünmez zaten canım 2500 üzeri olduğunda git yani salı çarşamba gidersen görürsün
Zeyna27 7bebekk son adet tarihine göre kaç haftalık genellikle 5 haftadan sonra kese 6. Haftadan sonra kalp atışı duyulur
7bebekk Maviss718 perşembe günü tekrar kontorle çağırdı inşallah sorunsuz ilerler teşekkürler yorumun için, içime su serptin 🥲
7bebekk bykarakan teşekkür ederim inşallah sorunsuz ilerler çok üzüldüm lekede geliyor insan psikolojisi hep en kötüsünü düşünüyor malesef
7bebekk Zeynepbera teşekkür ederim perşembe günü tekrar gidicem inşallah görürüm ozamana kadar değer yükselmiş olur herhalde
7bebekk Zeyna27 son adet tarihime göre 5 haftalık ama doktor geç döllenme olmuştur dedi, adet düzensizliğim var geç oluyorum genelde. 4 gün gecikmeyle kaset tesste çok net çift çizgi gördüm hemen ertesi gün kan verdim son adet tarihimden 34. Gündü
Nur2707 7bebekk çok normal vajinal ultrasonda bile gözükmez bu degerle bi kac gün daha beklemeniz sonra gitmenizi tavsiye ederim 🌸
7bebekk Nur2707 teşekkür ederim inşallah perşembe günü hayırlı haberler alırım 🤲🏻 Allah herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsin
sd18 hiç korkmayın bu değerle görülmemesi ve bu zamanlarda leke olması çok normal bu yerleşme kanaması gibi de olabilir. aşırı kanamalarınız olursa hemen doktora başvurun. ama haftaya yüksek ihtimalle kese görünür içinizi ferah tutun dua edin sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah 🌸
7bebekk sd18 çok teşekkür ederim içimi çok rahattınız Allah razı olsun 🤲🏻🥹 inşallah değiniz gibi olur, Rabbim sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla ilerleyip kucağuma almayı nasip etsin, isteyen herkese tabiki 🤲🏻🤲🏻 Kimsenin kucağı boş kalmasın 🤲🏻