myangelson Aslaninannesi_ 80 ihtimal varmış kendimde tutacak mı onu çok merak ediyorum ama doktor tahminde bulunmadı 🥲🥲 1 ay sonra belli olur galiba bizimki de
myangelson Melisatugay doktor tahminde bulunmadı mi çünkü önceki fotoğrafta baya büyüktü bacak arası falan çekilmiş
Melisatugay myangelson net erkek dedi uzun uzun muayene etti ama muayene etmeye başlar başlamaz bu kesin net erkek dedi sonea muayene uzayınca kordon falan görme şansım olabilir dedi pazartesi netleştirelim dedi😊
myangelson Melisatugay daha sonra fikrini değiştirmiş demek ki 😅 ama burada bacak arası boş gibi geldi bana çünkü oğlumda baya baya belliydi ondan dolayı kız dedim ramzide de kız çıktı bakalım pazartesi ne olacak merak ettim bende 😅
myangelson Melisatugay kaçıncı haftada ki? 16 ve ustuyse kesin konuşuluyor genelde. 12 de falan pek kesin konuşulmuyor
myangelson Aslaninannesi_ yok 6 haftalık 8+4 TE falan var 🥲 ama ramzi ilk cocugumda tutmuş baktım önceki ultrasonlarda o tutuyor
myangelson Melisatugay kesin olsa o zaman yanilabilirim kordon olabilir falan demezdi bence çünkü bizde 12. Haftada erkeğe benziyor dedi doktor 16. Da kesin erkek demişti
Aslaninannesi_ myangelson benim bebişim sağdaydı karından ultrason ile ramzi ile bakan herkes kız dedi ama bi öğrendik oğlum oluyormuş 😀 bakalım bu sefer tutacak mı Allah gönlünüzdekini versin ♥️
myangelson Aslaninannesi_ bebeğin konumu değil de plasentaya bakılır ramzide bazıları bebeğe bakarak söylüyor ondan da yanılma payı yüksek oluyor ama bazılarında da gerçekten plasenta konumuna göre yorum yapıldığı halde yanlış çıkabiliyor tabi 😅