cgnduru Yıkama çikartamamis şimdide ben elimde yıkıyorum ama çıkmadı hala yağ akıyor. Kesin çözümü olan varmı ince halı değil ve halı benim için değerli…. 🥲
Pemberuya cgnduru ayy bana da çözüm olsun çıkaran varsa şayet benimde kilimin ortasında yağ lekesi var:(
Busekrtl cgnduru Canım at o halıyı üzgünüm ama babam da annemin halısına 5 lik yağ döktü sağolsun. Atmaktan başka çözüm bulamadılar, yağ çok sıkıntılı. Birde sen de 3 litre dökmüşsün yani babamdan altta kalır yanın yok 😂
Mrvsmt2502 cgnduru mutfak halıma kurabiye yaparken 1 su bardağı yağ döktüm ince halılardan. Yıkamaya verdim rengi koyu olduğu için üstten belli değil ama alt silikonlu kısımdan duruyor hala 😒
cgnduru Pemberuya benimki leke değil 3 lt kadar döküldü keşke leke olsa 🤣 üzüldüm baya halıma kızım döktü nasıl çıkacak bu birde 39 haftalık hamileyim halı yıkıyorum düşün 🤣
cgnduru Gamze_gamze hali ortusunden çıkardı beyaz kalıp sabun ama halıdan hala sökemedim kaynar su bulaşık deterjanı, MK deterjanı, cif, çamaşır suyu hepsini döktüm 😐
Zelihapekr Benim de bi şişe yağ dökülmüştü kızım sağolsun. Halı yıkamacıya verdim yap döküldüğünü de söyledim. Biraz beklerseniz bi kaç işlem gerekiyo uzun sürer ama çıkar dedi. Gerçekten de çıkarmışlardı.
Busekrtl littlemiddle Ahahahah ya sorma valla birde koridorun halılarıyla aynıydı takım bozuldu aşk bitti 😂😂😂
Balyanaklikoalam cgnduru kesin çözüm çöpe atmak 😂 çünkü çıkmıyor çıkıyor gibi olsa da sonra tekrar kusuyor özellikle sıcak havalarda anneminkine dökülmüştü attık en son🤷♀️
Aylaa123 cgnduru çözüm basit halı çöp 😂arkadaşımın çocuhu 5 litre yağı halısınns dökmüştü hemde ipek halıydı 2 kere kendi yıkadı 4 5 kerede farklı halı yıkamacılara gönderdi sürekli halı kusuyordu atmak zorunda kaldı artık akıllandı ince ucux yollu halılar alıyor mutfağına 😂
littlemiddle Busekrtl Offff bu dramı derinden hissettim, amcaya Allah kolaylık versin çok amin 😁 şaka bir yana, Allah ağızlarının tadını bozmasın, sizlerin başından eksik etmesin onları 🙏 içimden geldi