Satisati 1PrensAnnesi___ gebelikte kan basıncının yükseliyor aniden yükselmeler olduğunda baş dönmesi baygınlık olabiliyor ayriyeten tansiyon tabikide yapın tek başınıza dışarı çıkmamaya dikkat edin ve acil aramalar yakınınız eklemeyi unutmayın tecrübelerime dayanarak bunları söyleyebilirim
TKumsall 1PrensAnnesi___ kan şekerin düşüyordur muhtemelen havada sıcak tansiyon da etkiler düşük tansiyon varsa
Aylaa123 1PrensAnnesi___ büyük ihtimal şekeriniz düşüyor havada çok sıcak tansiyonuda etkiliyordur bende de oluyor mecbur kalmadıkça gündüz asla dışarı çıkmıyorum akşam çıkıyorum
Dunyam28 Tansiyon takibi yapıyor musunuz bir de panik atak olabilir yine de doktora görünmenizde fayda var
1PrensAnnesi___ Seliinkahya Hamilelikten önce böyle değildim hiç başım donmezdi 5 aylıkken olmaya başladı
1PrensAnnesi___ Seliinkahya Olabilir özellikle birâz aç kaldığım zaman tatlı birsey yiyince geçiyor sanki
1PrensAnnesi___ Aylaa123 Bende tek çıkmamaya çalışıyorum artık zaten havalar çok sıcak işkence gibi oluyor😐