Aybuke5 Kızlar ben şimdi iki tane ilaç kullanıyorum ferrum fort ve tiroid ilacım normalde ferrum fortu yatmadan önce içiyodum tiroid ilacımı da sabah 7 gibi ama yarın şeker yüklemesi yapılcak şimdi bu ilaçlarımı bugün bitanesini yine aynı yatmadan önce diğerini de 1 saat sonra içsem şeker yüklemesini etkiler mi bi bilginiz mi var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim
Cigdem61 Aybuke5 ben o gün hiçbir vitamin ve tiroit ilacımı içmedim. Bir sakıncası yok 1 gün içmemenin. Sonuçta tsh tahlili vermeye gittiğimiz günde içmiyoruz. Yine siz bilirsiniz tabi.
Laramm Bana hastanedeki doktor tiroid ilacını aclık sekeri icin kan verdikten sonra iç dedi oda cok bildiği icin mi öyle dedi tabi orası tartısılır kendi doktoruma sormadım o öyle diyince bende kan verdim sonra ictim sende öyle yap istersen saat cok önemli değil zaten acken icsen yeterli bir gün gecikse birsey olmaz canım sürekli ictiğin icin
Aybuke5 Laramm canım ama önce açken sanırım bi kan alıyolar sonra içsem beklemem gerekcek sonrasında şekerli su mu ne öyle bişey veriyolarmış sanırım ne yapcam bide iki tane bu arada senin tiroidin nasıl hamilelikten mi çıktı
Laramm Aybuke5 aynen canım hamilelikten cıktı 25 mg euthyrox iciyorum ben acken kan verdim daha sonra o sıvıyı icmeden ilacımı ictim
ozgurhayalim Tiroid ameliyatlı biri olarak tiroid testi ve rutin testler yapacağım günler endokrinoloji doktorum ilacını içme diyor. Kan verdikten sonra hemen içiyorum
Aybuke5 Laramm kaç haftalıksın canım benimde çıktı 25mg yle başladım şuan 100 mg kullanıyorum 24+5 haftalık hamileyim
Laramm Aybuke5 sen ne zaman gittin en son doktora bana daha yeni test yaptılar sürekli takip ediliyor ya bu kezde değişmedi mg aynı devam dedi doktorum
Aybuke5 Laramm ilk baştan beri değerleriniz kaç ve şuan kaç MaşAllah hiç dozunuzu yükselmemişler aman aman böyle devam etsin
Aybuke5 Laramm yok benim 7 yada 8.haftadan kullanmaya başladım hamilelikten önce yoktu hamilelikle çıktı hafta ilerledikçe zaten dozu yükseldi
Laramm Aybuke5 ben kan veriyorum onlar kanı gönderip sonucları alıyorlar beni arayıp haber veriyorlar ilaca nasıl devam etmem gerekiğini o yüzden değerlerim basından beri kac hic sormadım acıkcası 😃