Beyazmelekkk Kızlar benim sosyal medyam yok ama fotoğraf ve videoları çok severim hani anılara önem veririm böyle günlük Gibi Instagram nasıl kullanılır yani tanidiklar mesela takiplesilir mi nasıl yapmak lazim
Aylaa123 Beyazmelekkk istediğiniz insanlar takipleşip mesajlasıyorsunuz istersenix 24 saatlik geçiçi foto veya video paylasabilirsiniz istersenizde profilinize kalıcı olarak atabilirsinşz
Beyazmelekkk Aylaa123 tanıdıklarla takiplesmek nasıl olur bilmiyorum hiç sosyal medyam olmadığı için . Aslında ben çok severim fotoğraf cekinmeyi vs anı kalsın diye o yüzden hesaba bakınca bir yandan da günlük gibi olsun istiyorum ama tanıdıkları düşünüyorum.
Aylaa123 Beyazmelekkk önce rehberinizdeki kişiler zaten ekrana arkadaş olarak ekle çıkıyor istek atıyorsunuz kabul etmesi lazım aynı şekilde oda size istek atıyor sizde kabul ediyorsunuz hesabı gizleyinxe herkese açık bir hesap olursa zaten isteyen herkes sizi takip ediyor . Ayrıca takip etmek istediğiniz kişiler varsa arama yerine kullanıcı adını yazın ordan bulabilirsiniz
Newmomdml Ayarlardan hesabini gizli yapip sadece tanidigin kisilere takip istegi atabilirsin veya istekleri kabul edebilirsin
Beyazmelekkk Newmomdml mesela gizli yapınca başkası benim adımı aratıp bulamaz mi ? Açıkçası çok önceden eski sevgilim vardı da biraz zor kurtuldum yüz göz olmak istemem yani o yüzden de sosyal medya açmadım işin açığı
Newmomdml Beyazmelekkk kendi isim soyismini yazarsan bulabilir. Hic bir yere kendi isim soyadini ekleme, kullanici adini farkli bir sey yap, profile kendi resmini koyma o zaman bulamaz