Lavin___ Kızlar bu hastanede doğum yapmış olan ya da bir tanıdığı doğum yapmış olan var mı doktorum bu hastaneye geçiyormuş hakkında hiçbir bilgim yok nasıl bir yer ilgililer mi ebeleri iyi mi temiz bir yer mi lütfen bilgisi olan yazabilir mi 🙏🏻
Gizemx20 Lavin___ benimde doktorum oraya geçti aşırı pahalı bu yüzden hastane değiştirmek zorunda kaldım maalesef. 2000 muayeneye ücreti ve şu an doğurursan normal sezeryan farketmiyor 25 diyorlar + sezeryan olursa anestezi ücreti de alınacak ve doğumuma kadar 30 ‘u bulur. Gereksiz pahalı.
Adensmom8 Lavin___ merhaba iki bebeğimi de orda doğum yaptım biri 2 yaşında diğeri 10 günlük kesinlikle tavsiye ederim her konuda mükemmeller
gmzarya Benim doktorum dışarda klinikte fakat doğumu orada yapacağım anlaşması var. 2020 yıkında ilk doğumumu da orada yapmıştım, haftaya bir doktora çalışabilir raporu için çıkacağım bir de doğumu konuşacağım. güncel muayene ücretini bilen var mı acaba?
Lavin___ Gizemx20 anladım pahalılığı benim için önem arz etmiyor çünkü doğum paketimiz var Mart ayında almıştık doktorum medicalde de paketin kalanından yararlanabileceğimizi söyledi o şekilde anlaşmış hastaneyle. Benim için hizmeti önemli şu an
Dlrdilara Ben henüz doğum yapmadım ama orada doğum yapan iki arkadaşımın tavsiyesiyle medicale gidiyorum. Onlar çok memnun kaldılar.
rgcaliskan Benim doktorum da medical geçti. Aynı şekilde bizde orada doğuma girmeyi düşünüyoruz. Tek, sevmediğim noktası detaylı ultrasondu asla orada yaptırmayın. Onun dışında temiz, ve güler yüzlüler. Doğum için de25 bin dedi doktorumuz.
saadetasln rgcaliskan Bende orda detaylı yaptıracağım haftaya maalesef ücretini ödemiş bulundum ama kafamda şüpheler var keşke perinatolog a gitseydim diye düşünüyorum. Tamamen doktorun yönlendirmesiyle güvenerek direk ücretini falan ödedik ki bence gereksiz pahalı 4 bin verdik radyoloji bakacakmış