Zeyna_12 10 günlük anneyim evde üzerimde bir ağırlık var akşam saatlerinde özellikle ağlamak istiyorum sadece sizin nasıl geçti diye sormak istedim
Princess_momm Zeyna_12 yanınızda biri varmı? Yada varsa sevdiğiniz birimi? İnsan bazen istemediği şeyler oluncada duygusallaşıyor
gizemSA Zeyna_12 bende 9.gunluk anneyim hafiften bi banada bi hüzün mutsuzluk geliyor yorgunluk mu ilgisizlik mi özgürlük kisitligimi hepsinin karışımı mi bilemiyorum yardımcım da yok tek başıma 4 cocuklayim
sallyt Zeyna_12 bende aynı şekilde ağlamak istiyorum birden herşeye sinir olmaya ters algılamaya başladım bazıları haklı sebep tabi ama bendede durum böyle
Zeyna_12 Princess_momm ailem yanımda onlarda iki güne gidecekler ve bebekle eşimle tek bir süreç yaşıcaz
TheMuhtesem Zeyna_12 çok normal ben ilk ay hergün ağladım 2.ay haftada 1-2 kere ağladım 3.aya geçti. Eşim mutfak bezlerimi attı diye bile ağlamıştım.
Mst12 Gün bende öyleyim ansızın ağlamak geliyor kimseye de demiyorum eşim bazen görünce kızıyor içim daralıyor sanki eski düzen daha olmayacak hep böyle kalacak gibi bilmiyorum bi değişik