a-b1 Kızlar organizer aldım az önce hurç olarak. Ama çanta olarak ne alsam bilemedim. Sizler ne aldınız veya alacaksınız. Görselleriyle birlikte atabilir misiniz
Anneadayiii a-b1 organizerleri bende hazırladım hastaneye çanta değil de küçük bir valize koyup goturucem. Ayrıca bebek bakım çantası alacağım canım
Meltemm21 a-b1 küçük bir valiz hazırlayacak çantaya sığmaz poşet poşet de götürmek istemiyorum en azından valizde düzenli oluyor
a-b1 Anneadayiii valiz çok mantıklı geliyor bana ama abartı mı olur diye de düşüyorum 🤣Ama eminim çok kullanışlı olur organizer ve valiz rahatlık açısından
Anneadayiii a-b1 daha düzenli ve tertipli duruyor canım. Diğer türlü herşey her yerde hiç gerek yok. Görümcem de öyle yaptı çok da güzel durdu asla abartı düşünme. Neyi nereye koyduğun belli kullanimi kolay. En iyisi valiz bencede 😂
Semyil a-b1 ben hurçları hastane için valize koydum ayriyetten bebek çantası aldım ama o hastane için değil gündelik için
a-b1 Anneadayiii evet yaaa ben de karar verdim sanırım valize😍En azından rahat edilir çantadan o karışıklıkta kıyafet vs bulmak zor olacak sanırım
Svllkccc a-b1 3lu set valizler oluyor ya onun en küçük boyuna yapacağım içine organizer aldım düzenleyip koyacağım