12moom Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım varr sali günü eşimle tam 1 sene oluyor ve ona güzel bir masa hazırlamak istiyorum o bu zamana kadar bana hep güzel şeyler yaptı bu sefer de ben hazırlamak istiyorum. 🥰 sizce akşam yemeği menüde ne yapsam eşim et türü yemeklerini çok sever bana öneri verir misiniz 😇
br2023 12moom Lahmacun ,gözleme, içli köfte,tava ,sac tava etli yemekler olarak bunlar geldi aklıma. Tava ve sac tavanın yanına pilav gider öbürlerinin yanına bu sıcakta olur mu bilmem ama çorba gider veya salata.
hanlnim 12moom alternatif fikir olarak güzel bir balık yapıp yanına kuşkonmaz patates ve sebze de yapabilirsiniz birkaç meze olur güzel bir içecek ile birkaç mum eşliğinde masa çok romantik olurdu bence 🥹🤭
1bebe1meow 12moom Ben doğum gününde masa hazırlamıştım patlıcanlı köfteli bohça kebabı yapmıştım yanına pilav patates kızartması isteğe göre kaşarlı patates püresi olur eşim öyle sevmiyor diye direkt kızartmıştım ortaya kuru cacık salata tarator mezeleri hazırlamıştım çok beğenmiştiiiii
br2023 12moom Rica ederim. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada beraber mutlu huzurlu bir şekilde yaşamanz dileğiyle❤️
Rumay 12moom hünkar beğendi + zeytinyağlı taze fasulye + pilav +cacik+humus+ mevsim salata +domates çorbası